.

.

Балони с Деня на майката, Бижута, изработени от латекс балони за маминой партита, 12-инчовите балони за Майките, Тематични вечерни Топки, за майки, за да проверите за ?

Балони с Деня на майката, Бижута, изработени от латекс балони за маминой партита, 12-инчовите балони за Майките, Тематични вечерни Топки,

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

【Че ще получите】: 12-инчови латексови балони на тема за Деня на майкатаНа всяка опаковка включва 12 латексови балони с 3 видове чертежи, общо по 4 броя за всеки стил. 【Непременно Ден на майката】: тези балони за Деня на майката са идеални за подаръци, Ден на майката, можете да ги споделите със семейството си, приятели и колеги, да им ходят на партита и се насладете на празничната атмосфера, което е отличен подарък!. 【Приложимите случаи 】 : Тези модерни балони за Деня на майката, можете да използвате тези красиви балони като декоративни елементи за украса на някои места, в които те са в състояние да се създаде щастливо атмосфера, както и можете да ги използвате като перфектен фон за снимки или реквизит за снимки, чудесно за Деня на майката, на партито по случай рождения ден, тематични партита за мама, партита за най-добрата майка. 【Протест Cpsia】: Опасност от задушаване - балон.Децата могат да се задави, счупени балони или незадутыми балони.ИЗИСКВА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ВЪЗРАСТНИ.Веднага изхвърлете спукани балони. 【Гаранция за удовлетвореност】 : Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто изживяване от пазаруването.Продукта се изпраща от.Ние обещаваме, 30-дневна гаранция за замяна или връщане.?Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обърнете към нашата сервизна служба.Така че, какво чакате?. Балони с Деня на майката, бижута, изработени от латекс балони за маминой партита, Размер : 12 см 【Полезни съвети】 : 1. Децата трябва да използват тези балони под прякото наблюдение на възрастен. Напълнени с хелий балон ще отлети, ако го закачите в стабилно място, без лента. Поради транспортиране и уплътняване при аутопсията на опаковката ще се усети по-малка миризма.Моля, сложи го в проветрено помещение за известно време, преди да използвате. 【Защо да изберете нашите продукти?】: 1. Цветни и ясно видима фигура. подобрена машинно печат. 【Гаранция за удовлетвореност】: 1. Удовлетвореността на клиентите е на първо място.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време. Ако балон има дефекти в качеството, ние гарантираме безусловно връщане и замяна по всяко време. Ние разчитаме на подкрепата и доверието на всеки клиент.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация.

Други функции

Най-добри сделки