.

.

SHIMIDO Обновена възглавница за оръжие за нокти и 1 Подложка за маса за нокти-арт, Подлакътник за нокти от висококачествен Микрофибър, Поставка за ръце за нокти, Подлак?

SHIMIDO Обновена възглавница за оръжие за нокти и 1 Подложка за маса за нокти-арт, Подлакътник за нокти от висококачествен Микрофибър,

BGN 18.59

Брой продукти
На склад

?【 Че получавате】 : 1 * Обновен подлакътник за нокти и 1 * Тенис на мат за дизайн на ноктите (23,6 * 15,8 инча) ?【2-ро поколение】 : 1 : Ние обновихме нашата подлакътник до висококачествена кожа от микрофибър, което осигурява по-комфортно усещане за клиентите при продължително извършване на нийл арт. 2 : Ние обновихме гумена основа за постигане на двойна нескользящего ефект.(Други лесно ще се плъзне и да предизвика грешка при изпълнение на нийл арт, това е загуба на време). ?【Универсален размер】 : 15.5 инча (Д * Ш * В) Ние сме разработили такава височина, че тя идваше почти всички сушилок за нокти, представени на пазара. ?【Висока носеща способност на】 : Благодарение на двойното нескользящему дизайн нашия подлакътник за нокти издържа на натоварване 25 кг, което позволява да издържа на по-голямата част от теглото на ръцете или краката на хората. ?【Лесно почистване】 : Нашият подлакътник за нокти водоустойчив, можете да го търка влажна или суха кърпа, вода, прах, мазнини и мръсотия, много лесни за почистване.

Други функции

Най-добри сделки