.

.

Копринени Дъвка La Paddy, Дъвка за коса от естествена коприна Черница Тутового цветове, Които Завивание и чупливи, Меки Сатенени Дъвка за коса, ленти за гривни, завязан?

Копринени Дъвка La Paddy, Дъвка за коса от естествена коприна Черница Тутового цветове, Които Завивание и чупливи, Меки Сатенени Дъвка

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?【100% коприна големи меки копринени дъвка за коса】 са Изработени от 100% супер мек однотонного коприна с луксозен блясъкОтлични за гъста къдрава и мека тънка коса.Леко и здраво задържа косата, осигурявайки много приятен на допир. ?【Ластични ленти за коса, без гънки за всички типове коса 】 Един размер подходящ за всички Размер : 3,54 "-9,44" (9-24 см), подходящи за повечето хора и случаи, за всяка дължина коса, дебели или тънки.Също така той поддържа ежедневна употреба, и в същото време, той може да направи така, че косата не пречат на вашите снам през нощта, като всяка нощ приятни сънища. ?【По-МАЛКО ВРЕДИ на КОСАТА, ПРЕДОТВРАТЯВА ТЯХНАТА КРЕХКОСТ】Съществува ясна разлика в намаляване на увреждане на косата при използване на тези копринени сатен каучук, в сравнение с конвенционалните повязками на главата.Това помага за намаляване на къдрици до минимум. ?【Подходящи за много случаи】 Отличен както за прически, като криви греди, конские опашки, плитки, пигтейли, держащие косата на нощ и т., Съберете ги в опашката, за да даде жар на вашия стил, или завържете на кок, за да допълнят тоалета, тя също може да бъде превръзка на главата, дополняющая аксесоари на талията.Направете своята полагане на косата по-привлекателни с помощта на!. ?【ЧУДЕСЕН подарък за нея】 ластикът за коса - хубав подарък за рожден ден или всеки ден за вашите приятели или семейство.Всички те ще се радвам да се носят тези гумени ленти за коса от високо качество на косата си или на китката.Полагаме големи усилия, за да се гарантира гумени ленти с добро качество на всички наши клиенти.

Други функции

Най-добри сделки