.

.

Комплект за сапунени мехурчета Nano Лента с Двустранно Тиксо, Магически Пластмасова Топка с Мехурчета, Нов Комплект за diy Nano Taple Magic Plastic Bubble САМ за момчета, Момичета, П?

Комплект за сапунени мехурчета Nano Лента с Двустранно Тиксо, Магически Пластмасова Топка с Мехурчета, Нов Комплект за diy Nano

BGN 36.32

Брой продукти
На склад

【Комплект за мехурчета от нано-лента】 34 бр нано-лента, 12 бр пълнеж, 1 брой пластмасова лъжица, можете лесно да ги използват за приготвяне на собствени балони! 【САМ Занаятите Bubble】 Определени nano tape bubble kit ви предоставя допълнителни аксесоари, позволяващи да създават блестящи мехури, водни мехури или други форми.Повече идеи за игри, това е здравословно за децата, за да развият детското въображение, творчество, практически умения!. 【Безопасно и забавно】 Нашата нано-лента не трябва да се реже, тя е безопасна и лесна за използване.Играйте заедно със семейството си, приятели, съученици в училище, у дома или в паркове.Добър балон за партията!. 【Многократно използване на】 Този комплект нано tape bubble kit ви позволява да прави мехурчета с различни пълнежи.И може да се използва нано-лента, за да направи със собствените си ръце различни форми, като например кутия за мляко, шоколадови бонбони, или да рисувате с писалка рожицу на мехура, за да се получи заек.Нека да направим още по-забавно!. 【Nano tape bubble】 набор от топки от нанопленки, набор от мехурчета от нанопленки за момичета, набор от мехурчета от нанопленки, нано лента за духаше сапунени мехури, нано двустранно лента за балони, нано лента за производство на мехурчета, нано лепкави топки, нано лепило за мехурчета. 【Комплект за мехурчета от нано-лента】 34 бр нано-лента, 12 бр пълнеж, 1 брой пластмасова лъжица, можете лесно да ги използват за приготвяне на собствени балони!. 【САМ Занаятите Bubble】 Определени nano tape bubble kit ви предоставя допълнителни аксесоари, позволяващи да създават блестящи мехури, водни мехури или други форми.Повече идеи за игри, това е здравословно за децата, за да развият детското въображение, творчество, практически умения!. 【Безопасно и забавно】 Нашата нано-лента не трябва да се реже, тя е безопасна и лесна за използване.Играйте заедно със семейството си, приятели, съученици в училище, у дома или в паркове.Добър балон за партията!. 【Многократно използване на】 Този комплект нано tape bubble kit ви позволява да прави мехурчета с различни пълнежи.И може да се използва нано-лента, за да направи със собствените си ръце различни форми, като например кутия за мляко, шоколадови бонбони, или да рисувате с писалка рожицу на мехура, за да се получи заек.Нека да направим още по-забавно!.

Други функции

Най-добри сделки