.

.

QDPARTS Смяна на екрана за iPhone XR, Сензорен LCD дисплей и е Съвместим с iPhone XR Замяната на екрана, Комплектен инструмент за ремонт и водоустойчив лепило (за iPhone XR)

QDPARTS Смяна на екрана за iPhone XR, Сензорен LCD дисплей и е Съвместим с iPhone XR Замяната на екрана, Комплектен инструмент за ремонт и

BGN 11.69

Брой продукти
На склад

【Съвместими модели】 Този комплект за смяна на екрана съвместим само с i Phone XR 6,1 инчаМоля, проверете дали е съвместим ли вашия телефон с екран от iphone xr.Комплекти за подмяна на екрана xr може да се използва за ремонт или подмяна на дефектни екрани, проблеми с дисплея, мъртви пиксели, пукнати екрани LCD и проблеми с неправилна отлично възпроизвеждане на цветовете.Всички преносими екрани xr проведе тест, за да се уверите в добро състояние, преди да изпратите. 【НАРЪЧНИК за ОБУЧЕНИЕ и ИНСТРУКЦИИ】 Ние предоставяме подробно ръководство със съвети и хитростями за бърза и лесна настройка заменяеми екрана xr.Преносимото LCD екран, съвместим с iphone XR, не включва в себе си следните слушалки, предна камера и сензор за близост.Моля, изтеглете ги от стария си екран xr!. 【ПРОВЕРЕТЕ ЕКРАН】 Моля, не забравяйте да проверите, нормално ли работят нашите кабели xr screen.Ако има някакви проблеми, моля, незабавно се свържете с нас.След инсталацията, смяна на LCD екрана xr, ако проблемът все още съществува, моля, вижте страницата с подробности за продукта.Ние предлагаме решение след инсталирането на екрана. 【Предпоставка включва】 Вашето помещение съдържа : преносим екран за iphone xr, защитно фолио, водоустойчиви лепила, инструменти, необходими за ремонт.Водонепроницаемое печат възстановява водоустойчив екрана на вашия телефон XR, спестявайки си толкова сигурен, като на оригиналния. 【Послепродажная гаранция】 Ние имаме професионален технически екип, който ще ви даде професионални съвети за инсталиране.Ако имате някакви проблеми по време на инсталацията, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще ви осигурим техническа поддръжка в рамките на 24 часа!.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : . Тази подмяна на екрана съвместим само с i Phone XR. Моля, уверете се, че телефонът е изключен, преди да започнете инсталацията. При замяна на изграждане има няколко винта с различни размери и дължини, по-добре да ги маркирате, в противен случай екранът може да се повреди, ако го инсталирате на грешното място. Моля, обърнете повече внимание на батерията на телефона по време на ремонт, пункция на повърхността на батерията може да доведе до сгоранию.

Други функции

Най-добри сделки