.

.

BESPORTBLE 1 Комплект Стенни Стикери, Снимка, Детски Декор, Листа Стикери за Деца, Модерен Етикети, Диаграма на Растежа, Платно, Детска Линия на Растеж, Диаграма на Растеж?

BESPORTBLE 1 Комплект Стенни Стикери, Снимка, Детски Декор, Листа Стикери за Деца, Модерен Етикети, Диаграма на Растежа, Платно, Детска

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

PVCТаблица за измерване на височина : ?????Нашата таблица на растежа на детето снабдени с лепенки за облекчаване на запис на вашите измервания.Таблица за измерване на децата за стена : Нашата таблица на растежа на детето снабдени с лепенки за облекчаване на запис на вашите измервания.Космически стикери за стена : Не изчезват и могат да бъдат отстранени, без никакви следи.Модерен декор на стая : Децата могат самостоятелно измерване на ръст, те ще бъдат по-загрижени за неговия растеж.Декор на космическа детска : С забавен и креативен модел в анимационен стил, това е забавно и практично.Списък на пакетите 1 x Набор от функции диаграма на растеж-Цвят : както е показано на линията на растежа на децата. -Материал : диаграма на растежа на ПВЦ за стени. -Размер : около 89,00 X29,70 X0,10 см / 34,98 X11,67 X0,04 инча етикети с таблицата на растеж. - Диаграма на растеж на детето може да бъде в някоя стая като декорация на дома. - Благодарение на уникалния дизайн мультяшного космонавта стикери за стена ще стане прекрасно допълнение към монтиране на наклейкам за партита в стаята си. - Не избледнява и може да бъде премахнат, без да оставя никакви следи. таблица на растежа на детето. - Лесно се интегрира в декор на вашата стая, идеален декор за детска стая, детска спалня, вътрешни стени и т. стенни декоративни стикери. - Децата могат да се измерва растежа на себе си, те ще бъдат по-загрижени за своята фаянс състав за растеж.Информация за стоки Картонена линийка за измерване на височина Търсите стикер за измерване на растежа на децата?Тази очарователна стикер с растежа ще се превърне в подарък за всяко момче и момиче. стенни таблица на растежа на децата освен това, тя перфектно се съчетава с мебели и стени в карикатура стил. декор на детска стая, и почти всяко дете или тийнейджър може да го използвате за измерване на ръст.

Други функции

Най-добри сделки