.

.

Поставка за микрофон MILISTEN Поставка за микрофон Метални Скоби Притежателя на Адаптер За закрепване на смартфон с няколко Камери За директно Излъчване на Притежате?

Поставка за микрофон MILISTEN Поставка за микрофон Метални Скоби Притежателя на Адаптер За закрепване на смартфон с няколко Камери За директно

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Изработен от висококачествен метален материал, този титуляр за съхранение е трайна употребаТази стойка може да побере едновременно 3 адаптер за поставяне на телефон, което е много практично и многофункционально за вас.Проектиран с помощта на спирални винта, можете удобно и лесно да адаптери за закрепване на телефона.Те са подходящи не само за адаптери за закрепване на телефони, но и за адаптори за монтиране на микрофони и камери.Споделете със своите приятели и семейството си като прекрасен подарък, особено за онези, които водят излъчва на живо.Изработен от висококачествен метален материал, този титуляр за съхранение е трайна употреба.Тази стойка може да побере едновременно 3 адаптер за поставяне на телефон, което е много практично и многофункционально за вас.Проектиран с помощта на спирални винта, можете удобно и лесно да адаптери за закрепване на телефона.Те са подходящи не само за адаптери за закрепване на телефони, но и за адаптори за монтиране на микрофони и камери.Споделете със своите приятели и семейството си като прекрасен подарък, особено за онези, които водят излъчва на живо.Описание, Изработени от материали с високо качество, той може да отговори на вашите дългосрочни нужди и е много практичен. в регулация, и можете да регулирате позицията на всяка камера в съответствие с вашите нужди на живо.Инсталацията е много проста и лесна, дори и сравнително слаб човек или сте начинаещ, може да го инсталирате бързо.Характеристики-Цвят : черен. -Материал : Метал. -Размер : около 32. - Произведен от висококачествен метален материал, този титуляр за съхранение е трайна употреба. - Тази стойка може да побере едновременно 3 адаптер за поставяне на телефон, което е много практично и многофункционально за вас. - Проектиран с превъртането на винтове, можете удобно и лесно да инсталирате на адаптери за закрепване на телефона. - Те не са подходящи за адаптери за закрепване на телефони, но също и за адаптори за монтиране на микрофони и камери. - Споделете със своите приятели и семейството си като прекрасен подарък, особено за онези, които водят излъчва на живо.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки