.

.

FRCOLOR 1 бр. Кутия Преносима Косметичка Реколта Ковчег за Бижута Органайзер за Бижута за Жени Преносим Бижутериен Калъф Ковчег за Колие Подарък Кутия за бижута Кутия ?

FRCOLOR 1 бр. Кутия Преносима Косметичка Реколта Ковчег за Бижута Органайзер за Бижута за Жени Преносим Бижутериен Калъф

BGN 14.83

Брой продукти
На склад

ИЗКУСТВЕНА кожаДЪРВЕНА КОВЧЕГ за БРОДЕРИЯ - тя е изработена от трайни и безопасни материали, така че можете да съхранявате на нея известно време.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на БИЖУТА-ОРГАНАЙЗЕР - и ниска цена.Перфектния калъф за съхранение на бижута.ДЪРВЕНИ САНДЪКА СЪС СЪКРОВИЩЕТО - Голямо помещение за съхранение на бижута, което може да задоволи основните си нужди.СТАРИ ДЪРВЕНИ КУТИИ за съхранение на бижута и дребни украшения, по-чист и заема малко място.ДЪРВЕНА ковчег на памет - идеално за съхранение на женски накити, включително гривни, обеци, пръстени, колиета и други ценни сувенири.ДЪРВЕНА КОВЧЕГ за БРОДЕРИЯ - тя е изработена от трайни и безопасни материали, така че можете да съхранявате на нея известно време.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на БИЖУТА-ОРГАНАЙЗЕР - и ниска цена.Перфектния калъф за съхранение на бижута.ДЪРВЕНИ САНДЪКА СЪС СЪКРОВИЩЕТО - Голямо помещение за съхранение на бижута, което може да задоволи основните си нужди.СТАРИ ДЪРВЕНИ КУТИИ за съхранение на бижута и дребни украшения, по-чист и заема малко място.ДЪРВЕНА ковчег на памет - идеално за съхранение на женски накити, включително гривни, обеци, пръстени, колиета и други ценни сувенири.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение Характеристики -Материал : дърво, алуминиеви композитни панели за гладене, кутия за колие от изкуствена кожа -Тя е малка, но това, за което тя ви е нужна, украшение за баня в хола, спестяване на пространство, обеци-организаторите за грим. -Цвят : Pirate кутия за монети с различни цветове -Подходящи за дома и магазина, може да се използва като кутия за съхранение или като витрина за преобличане. -На вашите бижута ще бъдат грижливо изложени на обличане масичката в дървени подарък кутии. -Изработен от материали, устойчиви и практични, модерен и елегантен, Изискан настолен органайзер. -Размер : Около 18,50 X15,50 X11,50 см /7,28x6,10x4 Дамски Часовника за бижута. -Идеален за съхранение на огърлици, гривни, обици, копчета за уши и други бижута.Описание на продукта Ковчег-сундучок съкровище - дар на семейството и приятелите си, и те ще бъдат щастливи.реколта ковчег за бижута за жени В нея можете да съхранявате колиета, гривни, обеци и други бижута.Кутия-органайзер за украшения Този продукт представлява кутия за бижута, произведени от качествени и дълготрайни материали.

Други функции

Най-добри сделки