.

.

WOKOTO 20 Листа 440 Броя Стикери За нокти на пръстите на краката, Тайна За нокти, Дизайн под формата На Люспи във формата на Раковини, Етикети За Лак За Нокти, Блестящи Иви?

WOKOTO 20 Листа 440 Броя Стикери За нокти на пръстите на краката, Тайна За нокти, Дизайн под формата На Люспи във формата на

BGN 3.99

Брой продукти
На склад

【Съдържанието на опаковката】 : 20 листа самозалепващи ленти за нокти + 1 бр пила за нокти под формата на луната. 14 парчета на всеки лист, общо 440 бройки.Можете да създадете уникален дизайн на нокти, така, както ви харесва. 【СТРАХОТЕН ДИЗАЙН С ПАЙЕТИ】:Накладки за нокти върху пръстите на краката са украсени с множество цветни дизайни с пайети, включително лющене на мидите, мрамор, златни и сребърни пайети и т., да Удовлетвори своето богато въображение в областта на ноктите със собствените си ръце и създайте свой собствен стил на ноктите!. 【ПРОСТИ ПРИЛОЖЕНИЯ】:Тези стикери за нокти-арт самозалепващи и не изискват лепило, просто изберете подходящ размер, за да ги залепят върху ноктите, и подпилите излишък.Удобен и спестяващ време, той може да работи навсякъде и по всяко време. 【БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ】:Тези ивици за нокти са изработени от безопасни и екологично чисти твърди материали, ПВЦ, са безопасни и нетоксични, можете да уверено да ги използват без никаква вреда за вашите нокти. 【ПОВОД】:Тези стикери за нокти са подходящи за въздушната, така и за естествени нокти, това е най-добрият подарък за вашата съпруга, приятелка, майка, роднини, приятели.Подходящ за домашна употреба и маникюрных салони. 【Съдържанието на опаковката】 : 20 листа самозалепващи ленти за нокти + 1 бр. пила за нокти под формата на луната. 14 парчета на всеки лист, общо 440 бройки.Можете да създадете уникален дизайн на нокти, така, както ви харесва. 【СТРАХОТЕН ДИЗАЙН С ПАЙЕТИ】:Накладки за нокти върху пръстите на краката са украсени с множество цветни дизайни с пайети, включително лющене на мидите, мрамор, златни и сребърни пайети и т., да Удовлетвори своето богато въображение в областта на ноктите със собствените си ръце и създайте свой собствен стил на ноктите!. 【ПРОСТИ ПРИЛОЖЕНИЯ】:Тези стикери за нокти-арт самозалепващи и не изискват лепило, просто изберете подходящ размер, за да ги залепят върху ноктите, и подпилите излишък.Удобен и спестяващ време, той може да работи навсякъде и по всяко време. 【БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ】:Тези ивици за нокти са изработени от безопасни и екологично чисти твърди материали, ПВЦ, са безопасни и нетоксични, можете да уверено да ги използват без никаква вреда за вашите нокти. 【ПОВОД】:Тези стикери за нокти са подходящи за въздушната, така и за естествени нокти, това е най-добрият подарък за вашата съпруга, приятелка, майка, роднини, приятели.

Други функции

Най-добри сделки