.

.

5 Листа Коледни Стикери за Дизайн на ноктите, Зимни Стикери за нокти под формата на Снежинки, 5D Стереоскопичен Дизайн нокти с Релефни, Коледна Шапка с участието на Л?

5 Листа Коледни Стикери за Дизайн на ноктите, Зимни Стикери за нокти под формата на Снежинки, 5D Стереоскопичен Дизайн нокти

BGN 3.99

Брой продукти
На склад

[5 D ДИЗАЙН] - Коледна стикер за нокти е стереоскопичен перлено бял дизайн 5 D с глоба гравиране, красиви модели и уникален триизмерен ефект издатиниТова ще направи зимната си нийл арт, по-реалистична и забавна. [Коледен комплект] - получавате 5 листа коледни стикери за нокти с снежинками, снеговиком, коледни шляпками, коледни лосями, коледни коледни елхи, коледни мечета и много други, можете да намерите който ви харесват модели, идеални за създаване на уникален и стилен дизайн на ноктите. [Високо качество] - Тези зимни аксесоари за нокти са изработени от висококачествени и екологично чисти материали са от здрава смола, не е лесно да се разпада след залепване, безвредни за кожата, можете да ги използвате с доверие. [ЛЕСНА ЗА употреба] - декорация за нокти "снежинки" самоклеящийся, лесно се отстранява с пинсети или с пръсти и не се скъса. [Широко приложение] - Зимни стикери за нокти са подходящи не само за декорация на ноктите на момичетата, но и за декоративни чаши, хладилници, албуми, албуми тетрадки книги, подаръци, подарък пакети, подаръци за партита, детски играчки, подаръци, награди, украса за вечерни костюми и т. [5 D ДИЗАЙН] - Коледна стикер за нокти е стереоскопичен перлено бял дизайн 5 D с глоба гравиране, красиви модели и уникален триизмерен ефект издатини.Това ще направи зимната си нийл арт, по-реалистична и забавна. [Коледен комплект] - получавате 5 листа коледни стикери за нокти с снежинками, снеговиком, коледни шляпками, коледни лосями, коледни коледни елхи, коледни мечета и много други, можете да намерите който ви харесват модели, идеални за създаване на уникален и стилен дизайн на ноктите. [Високо качество] - Тези зимни аксесоари за нокти са изработени от висококачествени и екологично чисти материали са от здрава смола, не е лесно да се разпада след залепване, безвредни за кожата, можете да ги използвате с доверие. [ЛЕСНА ЗА употреба] - декорация за нокти "снежинки" самоклеящийся, лесно се отстранява с пинсети или с пръсти и не се скъса. [Широко приложение] - Зимни стикери за нокти са подходящи не само за декорация на ноктите на момичетата, но и за декоративни чаши, хладилници, албуми, албуми тетрадки книги, подаръци, подарък пакети, подаръци за партита, детски играчки, подаръци, награди, украса за вечерни костюми и т.

Други функции

Най-добри сделки