.

.

Соусница, Соусники с Панти капак, Кана за сметана, Соусник с Двойна Изолация от Неръждаема Стомана 304, за Зареждане с гориво салата Яйчен Млечно-Кофейным сметана (Ма?

Соусница, Соусники с Панти капак, Кана за сметана, Соусник с Двойна Изолация от Неръждаема Стомана 304, за Зареждане с гориво салата

BGN 37.24

Брой продукти
На склад

ИЗОЛАЦИЯ С ДВОЙНИ СТЕНИ : Тиган за сосове с двойна изолация позволява не само да се поддържа сосове и яйчен крем горещо на масата, но и охлаждащи течностиЛЕСНА УПОТРЕБА : Лесен за използване и разкриваща стомна за соса се управлява с една ръка, а капакът се отваря при натискане на бутона.ДИЗАЙН на КАПАКА : Соусник идва с конструкция на капака, пыленепроницаемой и чиста, улей за плавно разливане без капки осигурява приятно използване.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Соусница-той има широка гама от приложения, идеална за съхранение на сосове, течности, кетчуп, горчица, сметана, салата салати, яйчен крем, мляко.ТРАЕН : Тиган за сос изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана 304, който не е ръжда, устойчив на абразия, здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.Характеристики : 1. Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана 304, който е антикоррозийным, износостойким, издръжлив и дълготраен. Изолация с двойни стени позволява не само да се поддържа сосове и яйчен крем на масата горещо.Но и охлаждащи течности. С дизайна на капака, пыленепроницаемой и чист. Лъскав улей без капки. Лесно се отваря, може да се управлява с една ръка, и капакът се отваря при натискане на бутона. Идеален за магазини за сосове, течности, кетчуп, горчица, сметана, салата салати, яйчен крем, мляко.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : както е показано на снимката Тип : S 450 мл, L 750 мл (по избор) Малък размер : прибл.3 в (Ширината на горната * Височина * Диаметър на дъното) Голям размер : прибл.3 в (Ширината на горната * Височина * Диаметър на дъното) Тегло : приблизително 411 g ~ 478 г / 14.5 унция ~ 16,9 унция Осъществяване списък : 1 * Саксия за соса Забележка : 1. Допуска се отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Material:
304 stainless steel
Color:
As Pictures Shown
Type:
S 450ml, L 750ml(optional)
Small Size:
approx.13.2*13.5*8.3cm/5.2*5.3*3.3in(Upper Width*Height*Bottom Dia)
Large Size:
approx.13.2*17*8.3cm/5.2*6.7*3.3in(Upper Width*Height*Bottom Dia)
Weight:
Approx.411g~478g/14.5oz~16.9oz 
Package list:
 
1 * Sauce Gravy Boat Pot:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Най-добри сделки