.

.

Силиконов защитен калъф за фотоапарат Heayzoki, Професионална рамка за екшън-камера с двойна застраховка, за Insta360 One X2 от пылезащитного силикон (Insta360 one x2 Черен)

Силиконов защитен калъф за фотоапарат Heayzoki, Професионална рамка за екшън-камера с двойна застраховка, за Insta360 One X2 от пылезащитного

BGN 6.67

Брой продукти
На склад

Точното местоположение на отвора : Защитно покритие проектирана в съответствие с действителния размер на камерата, а позицията на дупки е точна, което позволява ефективна защита на обектива и тялото на камерата и предотвратяване на случайни удари и драскотини на камератаПрофесионален дизайн : Този силиконов калъф е специално разработен за камерата insta360 One X2, той не остави черни линии при снимане.Конструкция със странично отваряне : За insta360 калъф One X2 е конструкция със странично отваряне, така че, когато искате да получите достъп до картата с памет и батерията, не е нужно да се свали капака.Двойна застраховка : защитно покритие на корпуса може да се използва заедно с капачка на обектива.Двойна застраховка е по-безопасно и няма да се отрази на първоначалния ефект на снимане на камерата. Силиконов материал : Защитен калъф е изработен от екологично чист силикон материал, който е гъвкав, не е деформиран и лесен за почистване. Точното местоположение на отвора : Защитно покритие разработен в съответствие с действителния размер на камерата, а позицията на дупки е точна, че може ефективно да защити обектива на камерата и камерата и предотвратяване на случайни удари и драскотини на камерата. Професионален дизайн : Този силиконов калъф е специално разработен за камерата insta360 One X2, той не остави черни линии при снимане. Конструкция със странично отваряне : За insta360 калъф One X2 е конструкция със странично отваряне, така че, когато искате да получите достъп до картата с памет и батерията, не е нужно да се свали капака. Двойна застраховка : защитно покритие на корпуса може да се използва заедно с капачка на обектива.Двойна застраховка е по-сигурна и няма да се отрази на първоначалния ефект на снимане на камерата. Силиконов материал : Защитно покритие, изработен от екологично чист силикон материал, който е гъвкав, не е деформиран и лесен за почистване.Параметри : Тип на продукта : Защитен калъф за вашия фотоапарат Материал : силикон Приложение : За фотоапарат Insta360 one x2 Осъществяване Списък : 1 х калъф за корпус 1 х Калъф за обектив.

Други функции

Item Type:
 Sports Camera Protective Cover
Material:
Silicone
Application:
For Insta360 one x2 Camera
Package List:
1 x Body Cover:
1 x Lens Case:
Най-добри сделки