.

.

Сол за вана в сезон на настинки и грип - Сол от Мъртво море и Английска сол за усвояване, Минерални соли за вана ще ви Помогнат да попие, да се отпуснете, да се освежит?

Сол за вана в сезон на настинки и грип - Сол от Мъртво море и Английска сол за усвояване, Минерални соли за вана ще ви Помогнат

BGN 11.20

Брой продукти
На склад

? ОПИТАЙТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ СРЕДСТВА ЗА ВАНА И ТЯЛО!Изработени ръчно, в малки партиди от безопасни, естествени съставки с растителен произход, за да получавате най-добрите продуктиНЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ и НЕФТОПРОДУКТИ!. ? Проливен дъжд.ОТПУСНЕТЕ СЕ, РАЗХЛАДЕТЕ СЕ.Сол от Мъртво море се състоят от широк спектър от полезни минерали.Английска сол помага да се отпуснете мускулите.Тези минерали и нашето ароматно етерично масло се смесват в приятна гореща вана .почувствайте как се топят през деня стрес. ? В ЛОШО ВРЕМЕ? СОЛИ ЗА ВАНА, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ПО-ДОБРЕ!Когато се чувстваш отвратително, топло ароматерапевтическая вана с нашата луксозна сол за вана може да бъде точно това, което ви трябва, за да се чувства малко по-добре.Добре се съчетава с нашия БИЛКОВ БАЛСАМ!. ? ГИПОАЛЛЕРГЕННАЯ ФОРМУЛА, ИДЕАЛЕН За ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА!Нашите продукти съдържат натурални съставки, които успокояват и хидратират дори и най-чувствителната кожа.Произведени без основни хранителни алергени : глутен, соя, фъстъци, дървесни ядки, пшеница или царевица.БЕЗ ЖЕСТОКОСТ НЕ ТЕСТИРОВАЛСЯ НА ЖИВОТНИТЕ.Ние тестваме само на приятели и семейството си.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ. ? ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!В малко вероятния случай, ако не сте 100% доволни от покупката си, ние ще ви изпратим безплатна замяна или ще възстановим парите си в пълен размер, без въпроси!.ОТПУСНЕТЕ СЕ, РАЗХЛАДЕТЕ СЕ.Сол от Мъртво море се състоят от широк спектър от полезни минерали.Английска сол помага да се отпуснете мускулите.Тези минерали и нашето ароматно етерично масло се смесват в приятна гореща вана .почувствайте как се топят през деня стрес.

Други функции

Най-добри сделки