.

.

Защита на tablet PC Съвместим с iPad7/iPad8 /iPad9 10.2 /iPad10.5 Калъф за таблет с въртяща се на 360 ° стойка / каишка за ръка, здрава Лека противоударная дръжка EVA + PC, покриване на влакч?

Защита на tablet PC Съвместим с iPad7/iPad8 /iPad9 10.2 /iPad10.5 Калъф за таблет с въртяща се на 360 ° стойка / каишка за ръка, здрава Лека

BGN 19.25

Брой продукти
На склад

Подходящ за вашия таблетен компютър с пълен достъп до всички бутони и портовеЗащита от удари, драскотини и други наранявания.Стилни варианти за дизайн, за да персонализирате вашето устройство. Калъф, изработен от тежка рамка от пяна EVA, идеален както за деца, така и за възрастни.Изработен от лек, траен, безопасен за деца, удароустойчив материал eva и каучук, осигурява защита от удари и падане. Осигурява допълнителни подплънки, защита от приплъзване и надраскване.Гъвкава гума покрива и задния капак, рамка и се простира над екрана.Подходящ за вашия таблетен компютър с пълен достъп до всички бутони и портове.Защита от удари, драскотини и други наранявания.Стилни варианти за дизайн, за да персонализирате вашето устройство. Калъф, изработен от тежка рамка от пяна EVA, идеален както за деца, така и за възрастни.Изработен от лек, траен, безопасен за деца, удароустойчив материал eva и каучук, осигурява защита от удари и падане. Осигурява допълнителни подплънки, защита от приплъзване и надраскване.Гъвкава гума покрива и задния капак, рамка и се простира над екрана.Защита на вашия tablet pc с помощта на нашите калъфи за таблети.Нашите седалките са проектирани така, че да е обърнат към ваш планшетному компютър, като същевременно осигуряват пълен достъп до всички бутони и портове.Те осигуряват защита от удари, драскотини и други щети, както и придават на вашето устройство нотка стил.Функция : * Изработена от нетоксична дебела тежка рамка от пяна EVA и гумен материал В сравнение с други материали EVA по-лесно почистване и съхранение.Изключителни предимства : не променя цвета си и не липнет от мръсотия.Лек, здрав,удароустойчив. * Корпоративна дизайн : вътрешен канавка на защитния кожух изпълнена с много опорите за канали малка площ, което оказва благоприятно влияние върху отводе топлина устройство.* Удобен за деца, умен, практичен, лесен външен дизайн.Удобен защитен калъф с дръжки, съвместими с детски и дизайн каишка за носене улеснява му переноску. * Индивидуални деколтета предоставят пълен достъп до конектора на зарядното устройство, колонки, камери, наушникам, бутони за регулиране силата на звука и захранването.*Този калъф е лесен за почистване, тъй като тя може да се пере, така че не се притеснявайте, че децата испачкают му.

Други функции

Най-добри сделки