.

.

Ексфолиращ Скраб за тяло, Отшелушивающая Ръкавица за Скрабирования на тялото, Ръкавици за миене на тяло В банята, Отшелушивающее Средство за премахване на Мъртват?

Ексфолиращ Скраб за тяло, Отшелушивающая Ръкавица за Скрабирования на тялото, Ръкавици за миене на тяло В банята, Отшелушивающее Средство

BGN 41.25

Брой продукти
На склад

【Материал за ексфолиращи ръкавици за тялото премиум-клас】 Не губете време и пари за евтини имитации, които се разпадат след няколко приложенияВнимателно отшелушивайте тази отшелушивающей четка реален, но абразивную повърхност.Отшелушивающая ръкавица от растителни влакна като средни видоизменен отшелушивающего средства за организма.Измийте тялото си във ваната или душа.Добре пяна с вода и сапун или търкане за ръце. 【Практичен дизайн отшелушивающего скраб за тяло】 За разлика от традиционните кърпи, това средство за отстраняване на мъртвите клетки на кожата и има формата на ръкавица, което улеснява експлоатацията на скраб за тяло. Облечете го и се навлажнява и сапун или гел за душ, след което ще получите от дълбоко почистване. 【Полезен ексфолиращ скрубер за тялото】 отшелушивающая ръкавица за баня ще направи вашата процедура на вземане на душ е по-приятно, като същевременно се допринася за намаляване на врастнали косми, целулит и екзема.Вместо да се използва твърда четка за тяло, тези ексфолиращи ръкавици са идеални за подмяна на множество аксесоари за душ, четки за душата и гъби за душата на екологично чист продукт.Тези ексфолиращи чорапи-ръкавици-четката обикновено се използват вместо салфетки за душ или вана с вода и сапун. 【Подходящ за двете ръце】 Ексфолиращи ръкавици за баня са с творчески дизайн от едната страна ръкавици има 2 дупки, в които може да поставите както на лявата, така и дясната си ръка, така че можете да се почистват от двете страни на тялото; Също така в ръкавица има една малка дупчица, може да се мотае я в стената, за да го подсушете след употреба. 【Горещи ексфолиращи ръкавици за вана / душ 】 Първо намокрете ръкавици, при контакт с вана отгоре ще бъде направено гел за душ (мыльное покритие), измиване на цялото тяло, почистете много внимателно, но също така направете масаж, ексфолиация, много комфортно.Задължително вземете Със себе си Отшелушивающую Ръкавица.Това, което получавате, е 1x отшелушивающая Ръкавица.Отшелушивающая Ръкавица за пилинг за тяло.

Други функции

Най-добри сделки