.

.

SAFELON (5 + 1) Бр. Предпазни капачки за газови дръжки детска печки и заключване на фурната, предпазни Ключалки за кухненски печки за бебета и малки деца (бял)

SAFELON (5 + 1) Бр. Предпазни капачки за газови дръжки детска печки и заключване на фурната, предпазни Ключалки за кухненски печки

BGN 7.36

Брой продукти
На склад

☀ Защо това е необходимо - Предотвращайте изгаряния бебета, завъртане на дръжката на газ; защитете децата от инциденти в кухнята, като отравяне с газ и пожар в кухнята; той също може да играе подобна защитна роля за възрастни и домашни любимци ☀ Топлоустойчива - Произведен от материал КОМПЮТЪР, капак, дръжка плочи компактна и прозрачна, издържа на висока температура 120 ℃.Той маслостойкий, не оставя петна и е здрава.Комбинация от 5 опаковки е с висока потребителска стойност. ☀ Бърза настройка -инсталиране на капака дръжки печки изисква само 3 м тиксо VHB, както и ефекта на пасти ще се подобри след 24 часа. Лепило 3 M VHB притежава силна вискозитет, което прави капак и газов дръжката на едно цяло, така че това не привлича вниманието на вашето дете.Лепило 3 M VHB лесно се отстраняват, без никакво увреждане на плочи. ☀ Как да се ползват - Кликнете два бутона за отваряне на капака дръжки плочи, и затворете капака, за да блокира газова химикалка.Дизайн с два бутона пречи на отваряне за бебета, но за възрастни е лесно да се управлява с една ръка. ☀ Забележка : Област на приложение на тази капачки, дръжки печки изисква, че разстоянието между най-близките две дръжки плочи е повече 3,94 "" (≥ 10 см); височината на плочи трябва да бъде по-малко 1,89 "" (≤ 4,8 см); диаметър на плочата трябва да бъде по-малко 2,56 "" (≤6,5 см). ☀ Защо това е необходимо - Предотвращайте изгаряния бебета, завъртане на дръжката на газ; защитете децата от инциденти в кухнята, като отравяне с газ и пожар в кухнята; той също може да играе подобна защитна роля за възрастни и домашни любимци. ☀ Топлоустойчива - Произведен от материал КОМПЮТЪР, капак, дръжка плочи компактна и прозрачна, издържа на висока температура 120 ℃.Той маслостойкий, не оставя петна и е здрава.Комбинация от 5 опаковки е с висока потребителска стойност. ☀ Бърза настройка -инсталиране на капака дръжки печки изисква само 3 м тиксо VHB, както и ефекта на пасти ще се подобри след 24 часа. Лепило 3 M VHB притежава силна вискозитет, което прави капак и газов дръжката на едно цяло, така че това не привлича вниманието на вашето дете.Лепило 3 M VHB лесно се отстраняват, без никакво увреждане на плочи. ☀ Как да се ползват - Кликнете два бутона за отваряне на капака дръжки плочи, и затворете капака, за да блокира газова химикалка.

Други функции

Най-добри сделки