.

.

60 ММ Въртящи се режещи остриета, Sopito 10 бр. Премия Резервни Сменяеми режещи остриета с острота, са отлични за тежки условия на работа, капитониране, пэчворка, бродери?

60 ММ Въртящи се режещи остриета, Sopito 10 бр. Премия Резервни Сменяеми режещи остриета с острота, са отлични за тежки условия на работа,

BGN 6.39

Брой продукти
На склад

[Премиальное качество]- Произведен от вносни тежка рамка от японска стомана SKS-7, той не ще бъде лесно да се наведе или да се счупи, кажи "довиждане" с тези евтини, с лошо качество режещи остриета, спестете си време и пари [ПОДОБРЕНА РЯЗКОСТ]- Вие все още сте загрижени за това, че те просто не е достатъчно остри или тъпи?Благодарение на трудолюбие и нашите инженери, ножове тези на ротационни ножове Sopito 60 мм по-остри, отколкото при други, представени на пазара.Топло забележка : Моля, поставете ги така, че децата не могли до тях може да достигне, когато не го използвате. [ТОЧНА маркировка]- С постепенно и видима маркировка, могат да се използват за груба измервания без продуктова при шиене или раскрое плат, много е удобно за всички. [Подходящ за повечето ротационни ножове]-Съвместима с повечето 60 мм на ротационни ножове, като ротационни фрезер Fiskars, ротационни фрезер Olfa и т., Отлична и за рязане на хартия, памучен плат, покривки, черги, картони, кожа, капитониране, scrapbooking, занаяти и още много други. [100% гаранция за връщане на парите] - Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние не ще ви уведомим причината за връщане и не ще ви възстановим парите.

Други функции

Най-добри сделки