.

.

Настолни Фигурки Сладък Държач за Очила Поставки за Дисплея Забавно Сладко Поставка За Очила Артистичен Подарък Декорация на Дома, Големи Външни Коледни Топки за ?

Настолни Фигурки Сладък Държач за Очила Поставки за Дисплея Забавно Сладко Поставка За Очила Артистичен Подарък Декорация на

BGN 46.40

Брой продукти
На склад

[Висококачествени материали] -Рамки за очила с животни са ръчно изработени от истинско дърво, издръжливи, леки, с изискана изработка и реалистичниКачеството на изработка задълбочено, а линията симулация на ясни.Не отнема много място. [Креативен дизайн]-Рамки за очила с резба във вид на животни, ръчно изработени, държи животни в дома си?Нашите рамки за очила е много сладък, И всеки път, когато ги видя На бюрото си, вие ще бъдете Щастливи!. [Изискани подаръци] - Тези изящни рамки за очила ръчно изработени можете да дадете своите близки като подарък, защото те олицетворяват е синоним на забавление и функционалност.Това е изискан и уникален подарък за Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, годишнина, рожден ден, за гости в зимната градина или на сватбата. [Най-добрият подарък] - Това може да бъде добре обмислен и уникален вариант за подарък.Този държач за очила ще се хареса на вашия любим човек, приятели, деца, колега, баща, майка или Mygift, както за мъже, така и жени.Тя може да бъде обмислена и уникален вариант за подарък. [Необичаен и практичен] - Винаги искам да знам, къде си очила?Те са идеални за безопасно поставяне на неуловим отношение на бюрото или прикроватной нощното шкафче.Просто сложете си очила на носа на тази дървена скулптура, и не е нужно да се притеснявате за това, че ги изгубите или поцарапаете За гигантски орнамент, декорация от коледни светлини, коледни орнамента баба, топки с изискана празнична украса, Коледна украса, топки, необичайно украшение, коледен орнамент, Небьющийся украшение във формата на снежинки, набор от украшения за коледни топки голям размер.Настолни фигурки, сладък държач за очила, поставки за дисплея, забавно сладко поставка за очила, артистичен подарък, декорация на дом, големи улични коледни топки за дървета, поставка за очила, забавно сладко поставка за очила, артистичен подарък, декорация за дома Материал : дърво, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 120 г на Помещение включва : 1 X държач за очила (допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки