.

.

Набор от инструменти за Люверсов, 180 Комплекти, 4 Цвята, Комплект Метални Люверсов за Ушек с Клещи за Ушек, Инсталационен Инструмент за Тъканната Кожена Чанта за Рам?

Набор от инструменти за Люверсов, 180 Комплекти, 4 Цвята, Комплект Метални Люверсов за Ушек с Клещи за Ушек, Инсталационен Инструмент

BGN 5.90

Брой продукти
На склад

?【Отличен набор от люверсов】 Този комплект клещи за люверсов включва 180 комплекти метални люверсов и шайби, 1 клещи за люверсов, 1 перфоратор, 1 инструмент за пробиване на дупки, 1 основа и 1 прозрачна кутия за съхранениеЛесен за използване за начинаещи да си занаяти. ?【Добро качество】 Определени линии е здрав, не се поддава на деформация и е полезен при ремонт на платното, винил, кожа и плат. Клещи за електрически вериги и удар дупка, изработени от устойчива на износване и коррозионностойкой стомана, така че няма нужда да се притеснявате за проблеми с качеството, като например неизправност по време на употреба. ?【Цвят, Ако кожата по-дебел, ще трябва да се удари по нея няколко пъти.Технически спецификации : Цвят : злато, сребро, бронз и оръжеен метал Размер (приблизително) : като на снимката на Помещение включва : 360 бр. х люверсы (4 цвята/45 чифта) 1 бр. х клещи за пробиване на дупки 2 бр. х punch (мъж + жена) 1 бр. х основата на 1 бр. х прозрачна кутия за съхранение с дял от 12 бр. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки