.

.

Калъф за визитни картички tooloflife, Калъф за карти от изкуствена кожа и Неръждаема Стомана, Професионален Портфейл за кредитни карти, Запазвайки вашите Визитни карти?

Калъф за визитни картички tooloflife, Калъф за карти от изкуствена кожа и Неръждаема Стомана, Професионален Портфейл за кредитни карти, Запазвайки

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Висококачествени материали] Държач за визитки е изработен от висококачествена изкуствена кожа и неръждаема стомана, която се отличава с елегантен дизайн, стабилна структура и дълъг живот [Не остават пръстови отпечатъци] В сравнение с държач за карти от чиста неръждаема стомана, тъй като нашият метален държач за карти от неръждаема стомана обтянут кожата, проблемът с отпечатъци от пръсти почти елиминиран. [Малък и преносим] Този калъф за визитни картички лесно се побира в джоба, дамска чанта или чанта, а неговият компактен дизайн удобен за носене. [Лесно се открива] Нашият кожен държач за визитки заключена с магнитна закопчалка, която лесно и бързо отваряне. [Област на приложение] Във вътрешния джоб може да се съхранява на карта за водене на бележки, визитки и лични карти, както и карти за самоличност и кредитни карти.Спецификация: Име на продукта : Бизнес магнитен държач за карти от изкуствена кожа Материал на продукта : неръждаема стомана + си кученце Размер на продукта : 9.51 инча до 25 визитки Опаковка в пакет : 1 × държач за визитки.

Други функции

Най-добри сделки