.

.

Ролки за коса, Пластмасови Ролки за Коса, Щипки За Коса, за коса, Комплект Ролки за самостоятелно захващане, Преносими Щипки за Коса, Инструменти за оформяне на Коса?

Ролки за коса, Пластмасови Ролки за Коса, Щипки За Коса, за коса, Комплект Ролки за самостоятелно захващане, Преносими Щипки за Коса, Инструменти

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

1 Направи си сам : Използвай тези къдрене маша за коса със собствените си ръце в домашни условия, не е необходимо нагряване и химически добавки, физическа къдрава коса, никога не травмируют косата.За извиване на големи размери за различна дължина на косата и вида им винаги можете да придадат на косата с най-подходящия очарователен обем. Лесно и удобно : лесно е залепен за коса без заколок или скоби, които otorvut косата внимателно за коса създава вълни, обем и вдигна без следи по косата. 100% чисто нов и високо качество, когато косата е суха, след измиване завейте ги роликовой плойкой и легнете да спите, на следващия ден се събуди с натурални локонами. Практичен инструмент за стайлинг, който ще ви помогне лесно плитка всички видове пури в ограничени бройки прически.Лесен за използване, с поразителен ефект.Никаква химическа обработка, защитете косата си. Обещанието е, че Ние предлагаме 100% на нови, висококачествени продукти и приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, или ако нашите продукти не отговарят на вашите очаквания, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим задоволително обслужване.Материалът е Клас пластмаса и нейлоновое влакна Опаковка от 3 * Ролки за коса Цвят : розов Маши за коса са с различен размер за създаване на различни вълни, обем, даване на косата красив обема с ефектни swirls или подпрыгиванием.

Други функции

Най-добри сделки