.

.

Монтиране на стена Allnice PS5, монтиране на стена за PlayStation 5 (диск и дигиталното издание) Здрава стоманена Монтиране на стена за PS5 Playstation 5 с притежателя на контролера и ?

Монтиране на стена Allnice PS5, монтиране на стена за PlayStation 5 (диск и дигиталното издание) Здрава стоманена Монтиране на стена

BGN 28.90

Брой продукти
На склад

【Монтиране на стена Play Station 5 】 Нашия монтиране на стена за PS5 е изработен от неръждаема тежка рамка от стомана, която лесно може да издържи теглото на вашата конзола PS5Стомана и е покрита с прахово покритие за защита на корпуса от ръжда и предотвратяване на драскотини и scuffs на конзолата.И това е подходящ както за съхранение, така и за дигитални издания PS5. 【Лесна инсталация】 Нашият метален гръбначния стълб, за монтиране на стена PS5 има 4 крепежни отвора, използвайте бормашина, за закрепване на болтове към стената.Долната метална греда вкручивается директно закрепване в долната част на самата конзола, така че тя е здрава и устойчива.За PS5 Digital Edition се изисква гъба, най-към метална гръбначния стълб, за да конзолата не малко раскачивалась от допълнително пространство на стойка. 【Максимален въздушен поток】 Монтиране на стена за закрепване на Playstation 5 ви позволява да consol далеч от други устройства и повърхности, осигуряване на достатъчно пространство за оптимална вентилация, без да блокира притока на въздух, за да се предотврати прегряване PS5. 【Спестяване на пространство】 Този монтиране на стена за PS5 ви позволява да настроите Play Station 5, контролер и безжични слушалки Pulse 3 D високо над бюрото.Спестете ограничено пространство, намалете количеството на сблъсък и по-добре защитени PS5 и аксесоари.И ще получите организирана площадка и премахне елементарно, което му придава чист вид. 【Защитавай своя PS5】 Ако в дома ви има деца или домашни животни, се безпокоите за това, че на вашата конзола може да се преобърне в нея идат.Нашият монтиране на стена за Play Station 5, на която е закрепена вашата конзола, я задържа високо, което позволява ефективно да се избегне възможни удари и падане. 【Монтиране на стена Play Station 5 】 Нашия монтиране на стена за PS5 е изработен от неръждаема тежка рамка от стомана, която лесно може да издържи теглото на вашата конзола PS5.Стомана и е покрита с прахово покритие за защита на корпуса от ръжда и предотвратяване на драскотини и scuffs на конзолата.И това е подходящ както за съхранение, така и за дигитални издания PS5. 【Лесна инсталация】 Нашият метален гръбначния стълб, за монтиране на стена PS5 има 4 крепежни отвора, използвайте бормашина, за закрепване на болтове към стената.

Други функции

Най-добри сделки