.

.

Queta 6 бр. LM2596s стъпка надолу преобразувател на постоянен ток стъпка надолу Регулатор на Напрежение Модул за Захранване С 3.2-от 40 до 1,25-35 В 3A Високоефективен Стабилиза?

Queta 6 бр. LM2596s стъпка надолу преобразувател на постоянен ток стъпка надолу Регулатор на Напрежение Модул за Захранване С 3.2-от 40 до

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

Диапазон на НАПРЕЖЕНИЕ на ВХОДА : dc от 3,2 до 40 (Входно напрежение трябва да бъде до 1,5 над изходното напрежениеОбхватът на изходното напрежение : напрежение на постоянен ток от 1,25 до 35 с плавно регулиране, а максималният изходен ток е 3А. Висока ефективност : продукцията е с висока ефективност на преобразуване на мощността до 92%. Стойност влизане 12 v изходен ток 5, скорост на регулиране на натоварването 1 И е по-малко от 1%.ИНСТРУКЦИИ За ИЗПОЛЗВАНЕ : свързване на източник на захранване (3-40 В), индикаторът на захранването свети, и модула работи нормално; регулиране на синята дръжката на потенциометъра (обикновено завъртете по посока на часовниковата стрелка за увеличаване, обратно на часовниковата стрелка за намаляване) и да използвате мултицет за контрол на изходното напрежение, докато тя не достигне необходимото напрежение.Този модул може да бъде използван за отстраняване на грешки на различните диапазони на работното напрежение на системата.ИЗИСКВА ВНИМАНИЕ : Препоръчително е да използвате ток в рамките на 2,5 А за продължителна работа и добави рассеянную конфорку (мощност над 10 W); тъй като това е стъпка надолу модул, за да се гарантира стабилна мощност, моля, поддържайте малък спад в налягането на 1,5 V. Обхват на НАПРЕЖЕНИЕ на ВХОДА : dc от 3,2 до 40 (Входно напрежение трябва да бъде до 1,5 над изходното напрежение.Обхватът на изходното напрежение : напрежение на постоянен ток от 1,25 до 35 с плавно регулиране, а максималният изходен ток е 3А. Висока ефективност : продукцията е с висока ефективност на преобразуване на мощността до 92%. Стойност влизане 12 v изходен ток 5, скорост на регулиране на натоварването 1 И е по-малко от 1%.ИНСТРУКЦИИ За ИЗПОЛЗВАНЕ : свързване на източник на захранване (3-40 В), индикаторът на захранването свети, и модула работи нормално; регулиране на синята дръжката на потенциометъра (обикновено завъртете по посока на часовниковата стрелка за увеличаване, обратно на часовниковата стрелка за намаляване) и да използвате мултицет за контрол на изходното напрежение, докато тя не достигне необходимото напрежение.Този модул може да бъде използван за отстраняване на грешки на различните диапазони на работното напрежение на системата.ИЗИСКВА ВНИМАНИЕ : Препоръчително е да използвате ток в рамките на 2,5 А за продължителна работа и добави рассеянную конфорку (мощност над 10 W); тъй като това е стъпка надолу модул, за да се гарантира стабилна мощност, моля, поддържайте малък спад в налягането на 1,5 V.

Други функции

Най-добри сделки