.

.

4 Чинии за вечеря от пшенични стъбла 7,8 инча, безопасни за микровълнова фурна и съдомиялна машина, Леки, не съдържащи бисфенолаА, Ястия, салати / торти /, Десерт за мал?

4 Чинии за вечеря от пшенични стъбла 7,8 инча, безопасни за микровълнова фурна и съдомиялна машина, Леки, не съдържащи бисфенолаА,

BGN 7.33

Брой продукти
На склад

Здравословен и екологичен】 е Изработен от качествен безопасно за храни полипропиленови материали, напълно без мирисТам безопасно и здравословно за любимите си семейство. 【Лек и издръжлив】 Той е много лесно, на пипане прилича на пластмаса, но това не е така.Те са МНОГО здрави, много гладки и лесни за почистване. 【Идеален за деца】 Диаметър 7,8 инча, изглежда малко кратко, но побира достатъчно.Те са толкова пъстри и красиви.Само един поглед към тях, което прави вечеря по приятно.Не се притеснявайте, че ще се счупи при падането. 【Микровълнова печка и миялна машина】Те наистина са трайни и подходящи за използване в микровълнова, хладилник и съдомиялна машина (температурна устойчивост достига 248℉.Не разогревайте в микровълнова фурна на висока мощност за повече от 3 минути). 【Многофункционалност】можете да Ги използвате, за закуски, салати, плодове, вечеря и така нататък ни на улицата или у дома.Здравословен и екологичен】 е Изработен от качествен безопасно за храни полипропиленови материали, напълно без мирис.Там безопасно и здравословно за любимите си семейство. 【Лек и издръжлив】 Той е много лесно, на пипане прилича на пластмаса, но това не е така.Те са МНОГО здрави, много гладки и лесни за почистване. 【Идеален за деца】 Диаметър 7,8 инча, изглежда малко кратко, но побира достатъчно.Те са толкова пъстри и красиви.Само един поглед към тях, което прави вечеря по приятно.Не се притеснявайте, че ще се счупи при падането. 【Микровълнова печка и миялна машина】Те наистина са трайни и подходящи за използване в микровълнова, хладилник и съдомиялна машина (температурна устойчивост достига 248℉.Не разогревайте в микровълнова фурна на висока мощност за повече от 3 минути). 【Многофункционалност】можете да Ги използвате, за закуски, салати, плодове, вечеря и така нататък ни на улицата или у дома.Опаковка : 1 х бежовата чиния, 1 х синя чиния, 1 х зелен чиния, 1 х розова чиния Защо да изберете нашите чинии от слама пшеница, за семейството и За родителите дълбоко са се погрижили, така е и за здраве на семейството.Тъй като съдове за готвене на пазара най-вече пластмаса.Те не съдържат BPA, но съдържа и други химикали, които увеличават риска от засмукване с яденето.Въпреки това, нашите кът чинии от слама пшеница позволяват да се избегне това.Ние избираме пшеница слама с отлично качество от фермата, после го прилагаме и одноэтапную обработка на стереотипи, за да се получи оригиналната слама, и накрая да се разкрият всички тях.

Други функции

Най-добри сделки