.

.

BAAROO 80 бр./компл. Набор от Инструменти за Готвене Дърворезба, Набор от Инструменти за почистване от Кора от Хромирана стомана, за Декориране на плодове и зеленчуци, з?

BAAROO 80 бр./компл. Набор от Инструменти за Готвене Дърворезба, Набор от Инструменти за почистване от Кора от Хромирана

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Лесно почистване】 : Лесно почистване, почистване с гъба, след което се обезводнява с за следваща употреба, моля, бъдете внимателни, когато ги изпере 【Практичност】 : 80 бр. различни инструменти за рязане, можете да ги използвате за рязане на красивите форми на много видове храни, плодовете, зеленчуците и тортах. 【Удобство】 : Всички инструменти за дърворезба, опаковани в калъф, му е много лесно да се съхранява и удобен за носене.И всички ножове за рязане са с дървена или пластмасова дръжка, всички те са много удобни за употреба. 【Широко приложение】 : Подходящ е за готвач в луксозен ресторант, высококлассном хотела, а също е добър подарък за доставчика доставчик или на любителите на карвинга. 【Премиум качество】 : Този набор от инструменти за готвене на рязане е изработена от хромирана стомана, не е податлив на корозия, полезен е за здравето и е трайна употреба.Добре дошли на консултация.Характеристики : Изработен е от хромирана стомана е здрава за използване. 80ШТ различни инструменти за рязане, бихте могли да ги използват за рязане на красивите форми на много видове храни, плодовете, зеленчуците и тортах.Всички инструменти за дърворезба, опаковани в калъф, му е много лесно да се съхранява и удобен за носене.За рязане на ножове са с дървена или пластмасова дръжка, всички те са много удобни за употреба.Лесен за почистване, почистване с гъба, след което се обезводнява с за следваща употреба.Моля, бъдете внимателни, когато ще ги измие.Подходящ е за готвач в луксозен ресторант, высококлассном хотела, а също е добър подарък за доставчика доставчик или на любителите на карвинга.

Други функции

Най-добри сделки