.

.

DBYLXMN 15 бр. Двойно Уплътнение За съхранение на пресни Продукти, Чанти с Двойно Оребрени Мултиплексиране, Разогреваемый В Микровълнова Печка Хладилник С фризер, койт?

DBYLXMN 15 бр. Двойно Уплътнение За съхранение на пресни Продукти, Чанти с Двойно Оребрени Мултиплексиране, Разогреваемый В Микровълнова

BGN 32.59

Брой продукти
На склад

100% ПолиетиленBag може да стои отделно, което улеснява валежите продукти, улеснява съхранение и показване на продукти; Изглежда, че тя поддържа реда в кухнята.Плик пакет Лесно се Затваря и се отваря за повторна употреба.Можете да запечата ръчно За правилното съхранение на продуктите.Идеален за съхранение на шоколадови бонбони; Захар; бисквити; закуски; снек-барове продукти; Съхранение на кухненски продукти и т., Опаковъчен лист : Съдържа 15 парчета.Силиконови калъфи за продукти Цветя Силиконови многократна употреба пакети за съхранение на продукти Запечатани пакети Силиконови пакети за съхранение на продукти за употреба за сандвичи на Тостер Силиконови многократна употреба пакети за продукти, Размерът на Големи пакети за многократна употреба с цип Торбички за замразяване на месо от елен. двойно уплътнение за съхранение на пресни продукти, чанти с двойно оребрени мултиплексиране, разогреваемый хладилник с фризер, инструменти за съхранение на пресни продукти, силиконови пакети за закуски, втора употреба бебешки 15 бр., двойно уплътнение за съхранение на пресни продукти, чанти с двойно оребрени мултиплексиране, разогреваемый хладилник с фризер, инструменти за съхранение на пресни продукти Материал : пластмаса Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 165 грама опаковка Размер : 34x17x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки