.

.

DDDCM Кутия за съхранение на четка за зъби, Държач за четка за зъби, Органайзер, Различни цветове, Преносим калъф, Кутия за четка за зъби, Калъф за почистване на зъбни ч?

DDDCM Кутия за съхранение на четка за зъби, Държач за четка за зъби, Органайзер, Различни цветове, Преносим калъф, Кутия за четка

BGN 61.93

Брой продукти
На склад

1 Чисто нов и високо качество. Удобен и за многократна употреба. Здрав и практичен. Използването на материали PP, него не е лесно да се прекъсне, почистване и чист.Описание : Абсолютно нов и отличен Лек и портативен, лесен за ползване и е подходяща за многократна употреба, здрав и практичен. Използване на полипропиленови материали не е лесно да се съборят, да се почистват и да се сложи в ред безопасно и да се предотврати, повече с незакрепленным дупка, ефективно разпределение на водна пара, запазва суха четка за зъби. Матова повърхност дизайн, изящна изработка, четка за зъби няма да се деформират под налягане, както и прахоустойчив ефект. Оптимален дизайн, подобрява качеството на жизнииспользование скругленного дизайн, защита на зъбни щеткиспецификация материал : PP Цвят : случаен Размер : 20,5 *3 * 2 cm общо тегло : 25 g Опаковка в комплекта : 1 х калъф за четка за зъби Забележка : 1. Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния. Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж 3. Моля, уверете се, че няма да възрази, преди пускането на поръчката, благодарим ви за разбирането!.

Други функции

Най-добри сделки