.

.

MDee】 Лампа за шкаф с датчик за движение, USB лампа за кабинет с адаптор и батерии отделение, гъвкава led лента COB 5 ММ, 3,28 фута (1,64 метра * 2), и топло бяла лека нощ 4000 До поме?

MDee】 Лампа за шкаф с датчик за движение, USB лампа за кабинет с адаптор и батерии отделение, гъвкава led лента COB 5 ММ, 3,28 фута

BGN 10.20

Брой продукти
На склад

【Осветление шкаф с датчик за движение】 : ще Подобри атмосферата на вашия дом и добавете нотка на елегантност и технология, с помощта на led лампи MDee Motion SensorНашето осветление в гардероба, оборудван с пасивна инфрачервена технология (PIR), която разпознава движението на човека и да го включва в тъмно. 【Лесна инсталация】 : Led лента с датчик за движение и свързващи кабели са предназначени за гъвкаво флексия в ъглите.Лепила и скоби не само улесняват създаването, но и осигуряват надеждна адхезия тела в гардероба, които не падат.Автомобилът е 3,28 фута (1,64 метра*2).Ивица светлина може да се намали (5 см) до необходимата ви дължина. 【Мек и устойчив】 Светодиодна лента за шкаф с датчик за движение има светоизлучающую повърхност с висока плътност на КОЧАН, на ъгъла на светлинния поток е 180 °, светлината равномерно и меко, а ефектът е великолепен. Удобен и мек, безвреден за кожата и очите.Индексът на развитие на цвета на високо и ефектно осветление добър. 【Режим на сензора и интелигентен допълнителен таймер】 : изключителна технология, сензор за движение може да се включва само през нощта, спестяване на енергия и време (10-5 мин.) в съответствие с вашите лични нужди.Уникален нощен режим може да се отразят на вашето помещение, докато той се задейства от движещо се тяло в нощта. 【Широко приложение】 : Това осветление под шкаф е идеален за спални, детски стаи, кабинети, антре, работилница, мазе, гараж, със стълбищна клетка, килер с гаражными входа и на други места.Ние предлагаме двугодишна гаранция за качество.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви съмнения.В действителност, ние са се опитали да създадат индивидуално осветление за много деца.Според тях, този прост дизайн може да донесе прекрасен ефект.В тълпата изглеждаше много горд.Така че сме подобрили дизайна на нашите ленти за кочани.Ние сме го заменя с конектор USB / DC, който е по-удобен за използване. Особено за USB конектор 5, само трябва да се затегне захранване на мотора и да се фиксира с фенерче в подходящо място, свързване на източник на захранване, а след завършване на гениален дизайн.

Други функции

LEDs Type:
FCOB
Най-добри сделки