.

.

Син Титуляр за бейджа, Макара за Бейджа, Разтегателен Ключодържател, Държач за положителна карта, с карабинка за тежки условия на експлоатация, Чанта за бейджа с но?

Син Титуляр за бейджа, Макара за Бейджа, Разтегателен Ключодържател, Държач за положителна карта, с карабинка за тежки условия на експлоатация,

BGN 3.46

Брой продукти
На склад

【Уникален дизайн】 Плъзгаща се стойка за бейджа с имената на карта е украсена с красива картина с надпис [Остани позитивен, усърдна работа, за да се случи това], което се изразява любовта към животаТова е идеалното допълнение, за да добавите малко забавление в работния си документ за самоличност.Това е и чудесен подарък за медицински сестри, лекари, учители, служители, студенти, куриери, офис работници, доброволци, сервитьори и всички останали, които трябва да носят значка. 【Зашеметяваща колекция за бейджа】 В комплект Смешни badge holder влиза модерен държач за карти и прибиращ макара, слайд-изложени макара с метален карабинер за колан може лесно да се приложи към джобовете на ризата, джобовете на панталоните, ремням, кошелькам, рюкзакам, сумкам и т. Притежателите на карти, могат да бъдат включени в работните карти, кредитни карти, документи за самоличност, студентски карти и т. 【Здрав държач за самоличност】Симпатичен титуляр за самоличност е направен от здрав и качествен материал, който е траен и лесно.Държач за карти с прозрачен прозорец, позволяващ сканиране на вашия идентификационен значка.Кликнете върху задната врата и я плъзнете нагоре, за по-лесно отваряне.Той е достатъчно голям, за да побере не 1, а 2 на вашите кредитни карти.С негова помощ вие никога повече няма да загубят своите карти. 【Здрава макара за бейджей】Сонда за бейджей са изработени от висококачествена пластмаса и метални скоби, здрави, износоустойчиви и белите дробове.Прибиращ ключодържател удължава до 24 инча, така че не е необходимо да се получи визитка или лична карта при влизане и излизане от различни места.Максимално тегло на натоварване е 3,52 унция или 7 клавиши за бърз в сравнение с по 2 унции или с 4 комбинации от други продукти, представени на пазара. 【Многоцелеви】 Този титуляр за бейджа е идеално за медицински сестри, лекари, служители, студенти, учители, куриери, доброволци, сервитьори и т. Този плъзгаща се стойка за самоличност, определено е най-добрият избор за офиси, училища, болници, заводи, провеждане на конференции и специални събития!.

Други функции

Най-добри сделки