.

.

Надуваема Пътна Възглавница За крака, Регулируема По Височина Възглавница за Краката с Надуваеми Чанта, Бързо Надувающаяся Легло-самолет с Затычками за уши Маска ?

Надуваема Пътна Възглавница За крака, Регулируема По Височина Възглавница за Краката с Надуваеми Чанта, Бързо Надувающаяся Легло-самолет

BGN 18.36

Брой продукти
На склад

Възглавница за краката с двоен въздушен клапан, както и пътна поставка за краката може бързо да се издуват, като кликнете върху надуваем чантаНадуваема поставка за крака произведени от флокированной повърхността и PVC, която е едновременно удобна и трайна.Размер на стъпенките с автомобил може да бъде до 16.7 инча след надувания, които могат да се използват за запълване на празнината в автокресле. 【Че получавате】 1 х възглавница за самолети за дълги полети, 2 × тапи за уши, 1 × маска за очи, 1 × богат на функции надуваема чанта.Надуваема пътна възглавница е идеална за пътуване, тя може да се сгъне и постави в многофункциональную чанта за съхранение, когато тя не ви трябва. 【Перфектен размер】 Размер на стъпенките с автомобил може да бъде до 16.7 инча след надувания, които могат да се използват за запълване на празнината в автокресле.Надуваема поставка за краката, за колата е хубаво удължава седалка, идеални за отдих в колата и намаляване на умората семейството си от пътуване. 【Практичен дизайн надуваем чанти】 Възглавница за краката с двоен въздушен клапан, както и пътна поставка за краката може бързо да се издуват, като кликнете върху надуваема чанта, която бързо и удобно.Можете да помпане или да се разкарам с помощта на въздушен клапан за регулиране на 3-те различни височини. 【Материал, което е благоприятно за кожата】 Надуваема поставка за крака произведени от флокированной повърхността и PVC, която е едновременно удобна и трайна.Флокированная повърхност и копринена на допир, мека повърхност придава възглавница за повдигане на краката здрави и удобни очила. 【Богат на функции надуваема легло】 Възглавници за поставка за крака в самолета, за да се запази краката си вдигнати, отлично облекчаване на болки в коленете, краката и бедрата, подобрява кръвообращението и помага за облекчаване на болки в гърба, предизвикани от продължителната сидением.Можете да го поставите в офиса, дома, колата. 【Че получавате】 1 х възглавница за самолети за дълги полети, 2 × тапи за уши, 1 × маска за очи, 1 × богат на функции надуваема чанта.Надуваема пътна възглавница е идеална за пътуване, тя може да се сгъне и постави в многофункциональную чанта за съхранение, когато тя не ви трябва. 【Перфектен размер】 Размер на стъпенките с автомобил може да бъде до 16.7 инча след надувания, които могат да се използват за запълване на празнината в автокресле.Надуваема поставка за краката, за колата е хубаво удължава седалка, идеални за отдих в колата и намаляване на умората семейството си от пътуване. 【Практичен дизайн надуваем чанти】 Възглавница за краката с двоен въздушен клапан, както и пътна поставка за краката може бързо да се издуват, като кликнете върху надуваема чанта, която бързо и удобно.

Други функции

Най-добри сделки