.

.

Лестничный кука на покрива, 2 комплекта с колело, стабилизатор на стълби от тежка рамка от стомана, удлинителем караш на покрива, гумено колело и тройником с гумена ?

Лестничный кука на покрива, 2 комплекта с колело, стабилизатор на стълби от тежка рамка от стомана, удлинителем караш на покрива, гумено колело

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

[2 Уникални дизайн] : 1 Ескалатори, куки за дизайн на покрива с четири инструменти дупки можете да изберете подходящи монтажни дупки, в съответствие със стълби, с различни по стъпка стъпка, за да се постигне желания ефект, прикрепен към удлинительной стълбите всеки стил. Гумена Т-образна каишка за предотвратяване на щети е Съвместима с кръгли или D-образна лети кръст-образни греди, всяка стълба трябва да се използват две куки. [Сверхпрочный здрав материал] : Нашите стълбищни куки тежи 12,5 килограма, което е с 50% по-тежки от други продукти на пазара, които тежат по-малко от 8,3 лири, Лестничный стабилизатор за покрив е Изработен от тежка рамка от стомана водоустойчив и антикоррозийным покритие, тези ескалатори, аксесоари за покриви се различават извънредна здравина и отлична трайност, осигуряване на безопасност при изкачване на покрива.Те издържат на натоварване от 500 кг и служат за по-дълъг живот. [Здрав материал] : Лестничный стабилизатор за покрив е Изработен от тежка рамка от стомана водоустойчив покритие и защита от ръжда. Тези аксесоари за стълби за покрива се различават извънредна здравина и отлична трайност, осигуряване на безопасност при изкачване на покрива.Те издържат на натоварване от 500 кг и служат за по-дълъг живот. [2 комплекта стълбищни куки за покриви] : Стълба за покрива и Двете куки са 2 горни перекладинам стълби и зацепляются за ръба на покрива.заключете челюст лестничным изземване. [Широко използван] : Ескалатори, куки се отличават с висока здравина, лестничный кука подходяща за единични или повдигащи стълби от дърво, стъклопласт или алуминий, както с кръгли, така и с D-образна стъпка.На всяка стълба трябва да се използват две куки.Уникален дизайн : 1. Конструкцията на стълба на куката на покрива с четири инструменти дупки можете да изберете подходящи монтажни дупки, в съответствие със стълби, с различни по стъпка стъпка, за да се постигне желания ефект, прикрепен към удлинительной стълбите всеки стил. Гумена Т-образна каишка за предотвратяване на щети е Съвместима с кръгли или D-образна лети кръст-образни греди, всяка стълба трябва да се използват две куки.

Други функции

Най-добри сделки