.

.

6 Опаковки, Шнола за коса с Двойно Цвете от Страз за жени и момичета, Кристален Шнола във формата на Птицечовка, Нескользящая Дамски Елегантен Шнола във формата на Л?

6 Опаковки, Шнола за коса с Двойно Цвете от Страз за жени и момичета, Кристален Шнола във формата на Птицечовка, Нескользящая Дамски

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

- ПОВЕЧЕ възможности - Има 3 различни форми на пеперуди и цветя, 6 двойни заколок за коса с постепенното оцветяване страз, така че всеки ден ще бъде различен избор - ПО-БЛЕСТЯЩИ КРИСТАЛИ - Декоративна повърхност кристална затягане под формата на птицечовка е направена от 'чешката диамант' с огледален ефект.Предимството му е, че той може да доведе до по-ярък ефект, тъй като не е неясен. - ПО-УДОБЕН МАТЕРИАЛ - Основният материал на щипки за коса е пластмаса, а нейната декоративна повърхност в основата е изработена от мека чувствах плат.Най-голямата особеност е това, че му е трудно да се съборят и не е толкова просто кука на косата по време на употреба. - ПО-ИНТИМНИ ДИЗАЙН - Горна и долна част на щипки за коса, които са изпълнени със зъби и расческами за коса и извити на дъга ви позволяват да закачите повече коса, приблизително 11 х 5,7 см (4,33 х 2,24 инча). - Повече начини за ИЗПОЛЗВАНЕ - Елегантни фиби, във формата на "Ласточкиного опашка за коса може да се използва за определяне на високо глава-топката или прически принцеси, подходяща за танцови партита, рождени дни, абитуриентски тържества и други поводи.СЪВЕТИ : Изберете позиция по-близо до края на косата и я закрепете по-здраво, декоративна повърхност е изработена от естествена кожа, а не от пластмаса. 6 Опаковки, шнола за коса с двойно цвете от страз за жени и момичета, кристален шнола във формата на Птицечовка, Нескользящая дамски елегантен шнола във формата на Ласточкиного на опашката за гъста дълга коса, аксесоари.

Други функции

Най-добри сделки