.

.

NUOBESTY Торби за боклук за Еднократна употреба Черни, с завязками на дръжките Кухненски Малки Пластмасови за Жилетка Сгъстено Чанти за Баня Офис Химикалки Малки Торб?

NUOBESTY Торби за боклук за Еднократна употреба Черни, с завязками на дръжките Кухненски Малки Пластмасови за Жилетка Сгъстено

BGN 19.41

Брой продукти
На склад

ПЛАСТМАСОВА ЧЕРНА ТОРБА ЗА БОКЛУК - Произведен от висококачествен утолщенного материал, без мирис и има добра износоустойчивостЧАНТА ЗА БОКЛУК - Чл върху дръжката улеснява переноску и ефективно предотвратява загубата на отпадъци по време на транспортирането.МАЛКИ ПАКЕТИ ЗА БОКЛУК - С дръжка, удобен за използване.КУХНЕНСКИ ТОРБИ ЗА боклук- силни, запечатани, vi, торби за боклук в банята - Подходящи за офис, хол, кухня и т. черна НАЙЛОНОВА торба за боклук - Изработен от висококачествени и утолщенного материал, без мирис и има добра износоустойчивост.ЧАНТА ЗА БОКЛУК - Чл върху дръжката улеснява переноску и ефективно предотвратява загубата на отпадъци по време на транспортирането.МАЛКИ ПАКЕТИ ЗА БОКЛУК - С дръжка, удобен за използване.КУХНЕНСКИ ТОРБИ ЗА БОКЛУК - силни, запечатани, vi, торби за БОКЛУК в БАНЯТА - Подходящи за офис, хол, кухня и т. Списък на пакетите 100 x торби за боклук Характеристики - Подходяща за офис, хол, кухня и т. измръзване, фланец si - С дизайн на дръжката, удобен за използване. - С голям капацитет, той побира достатъчно количество боклук. - Длъжен на дръжката улеснява переноску и ефективно предотвратява загубата на отпадъци по време на прехвърлянето. - Материал : полиетилен. - Изработен от висококачествени и утолщенного материал, без мирис и добра трайност. - Размер : 32 x 55 x 0,01 вижте Информация за продукта черен чувал за боклук В сравнение с обикновените торби за боклук и им текстура е по-гладка и здрава.кухненски торби за боклук също така да се използват за съхранение или транспортиране на предмети от бита, меки играчки, кърпи и така нататък. малки торби за боклук, направени от утолщенного материал, тези торби за боклук са удобни si.

Други функции

Най-добри сделки