.

.

KEYYOOMY 24 бр. Хартиени торби Вечер с цветен модел, Малки подаръци крафт-пакети с размери 8,7x6,3x3,1 инча с дръжки за Сватба, Рожден Ден, Ден на Майката, на детската душа, за п?

KEYYOOMY 24 бр. Хартиени торби Вечер с цветен модел, Малки подаръци крафт-пакети с размери 8,7x6,3x3,1 инча с дръжки за Сватба, Рожден

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Тежкотоварни хартия за осигуряване на безопасността на хранитеШироко се използва за момичета/ момчета/ възрастни.Продуктът е произведен от низкоуглеродистого материал и може напълно да се разложи след употреба, без замърсяване на околната среда.Отговаря на хигиенни изисквания за опаковане на хранителни продукти в Европа и Съединените Щати.Тези малки хартиени торби са изработени от рециклирани материали и здрава крафтова хартия.Той има определена якост и висока гладкост.Поради силния разбиване на влакна, от влакна много точки, лепене, порьозност на хартиения лист ниска.Лесен за използване и издръжлив.Описание на броя : Всички хартиени торбички в този магазин се преизчислява машинното начин, може да има грешка.Описание размер : на Разположение няколко размера.От такива фактори, като ръчно измерване, измервателни инструменти и др, продукт има грешка в милиметри, който е в рамките на нормалното и не влияе на нормалното използване.Тези сладък хартиени опаковки с ясно принтом и ярки расцветкой.Популярна по време на партита.От такива фактори, като партия на продукта, камера, осветление, ъгъл на снимане настройките на дисплея и т., лично разбиране цвят, продуктът е определен диапазон от цветови разлики.Всяка опаковка има различна комбинация от щампи, за да лесно да се отговори на нуждите на всяка страна.Дайте на пълна воля на творчеството и въображението си и придайте ново звучене на тези хартиена опаковките за бонбони.В зависимост от нуждите на купоните можете да поставите текста, вмъкване на чертежи и минимизира в различни форми. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Можете да получите 24 броя хартиени торбички, произведени от 100% рециклирана хартия.Хартиени торби KEYYOOMY биоразлагаемы и са подходящи за рециклиране, без специфичен мирис. 【МАЛЪК Размер на хартиения ваучър за подарък ПАКЕТ】 Размер на всеки малък ваучър за подарък опаковка с цветен печат и дръжки км / ч за 6.1 инча ширина и 8,7 инча височина. 【Стилен дизайн хартия пакет】 Елегантен дизайн с цветен модел е идеален за всички поводи, включително и на рождени дни, сватби, партита, ден на майката или на цялостното представяне на подаръци. 【ТВОРЧЕСКА ОБСТАНОВКА】 Удобен за използване дизайн на дръжката.Подаръчни пакети са идеални за занаяти собствените си ръце, можете да ги украсяват с красиви панделки.

Други функции

Най-добри сделки