.

.

Дрешник XZGDEN, Пробната на Магазин за Дрехи Подвижна Витрина U-Образна Метална Рамка на Защита на личния живот се Използва за офис Търговски център Simple Моби САМ Време?

Дрешник XZGDEN, Пробната на Магазин за Дрехи Подвижна Витрина U-Образна Метална Рамка на Защита на личния живот се Използва за офис Търговски

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

? Съблекални за преобличане : Тази преносима съблекалня е произведено и лесно да се събератПо този начин, дрешник лесно се движи и може да бъде фиксиран в необходимите ви положение. ? Пространство за съхранение на багаж : 82 X85 X200 см, 90 X100 X200 см, в съблекалнята са 3-ма възрастни, пространството е много голямо. ? Сфера на приложение : използва се в магазините за дрехи, търговски центрове, офиси и т., са много подходящи за временни тоалетни и употреба на открито в случай на природни бедствия. ? Здрав материал : Използвайте висококачествени метални тръби с превъзходна стабилност!Плътни памучни и ленени тъкани осигуряват уединение и лично пространство. ? Функции : защита на личния живот, стабилност, по-дебели тръби, по-висока носеща способност, издръжливост, дизайн подвижни плъзгащи пръстени, гладко плъзгащи се, лесно нажимается и изтеглени, както и лесно разбира. ? Съблекални за преобличане : Тази преносима съблекалня е произведено и лесно да се съберат.По този начин, дрешник лесно се движи и може да бъде фиксиран в необходимите ви положение. ? Пространство за съхранение на багаж : 82 X85 X200 см, 90 X100 X200 см, в съблекалнята са 3-ма възрастни, пространството е много голямо. ? Сфера на приложение : използва се в магазините за дрехи, търговски центрове, офиси и т., са много подходящи за временни тоалетни и употреба на открито в случай на природни бедствия. ? Здрав материал : Използвайте висококачествени метални тръби с превъзходна стабилност!Плътни памучни и ленени тъкани осигуряват уединение и лично пространство. ? Функции : защита на личния живот, стабилност, по-дебели тръби, по-висока носеща способност, издръжливост, дизайн подвижни плъзгащи пръстени, гладко плъзгащи се, лесно нажимается и изтеглени, както и лесно запознат. ????????????- Стандартни аксесоари за оборудване, съединител е по-траен, не е деформиран, устойчив на абразия, устойчив и защитен от ръжда - Благодарение на използването на висококачествени стоманени тръби тежкотоварни рама разполага с превъзходна стабилност!-Компактно съхранение и спестяване на пространство.-Лесно се променят в просторно помещение.-Плътни щори защитават вашата личния живот!-Голям успех в най-различни сцени, като например дейности, развлечения, изложбени зали, магазини и т.! -Заглавие : Преносим съблекалня-брой : 1-Материал : стоманена тръба / затеняющая плат-Изисква се сглобяване : да ·; Размер : 82 X85 X200 см, 90x100x200 виж комплектът включва : Плътна завеса x 1 метална рамка x 1 (златен) метална кука и контур???????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Отличен кабина за преобличане за фотосесии, съблекалня на басейна!Здрава тъкан, през която нищо не се вижда!Супер здрав и добре изградена, с много добро качество!.

Други функции

Най-добри сделки