.

.

Красиви Чанти за партита с Единорогом във формата на листа, 12 опаковки, с Жемчужными дръжки и лъкове от бяла лента, Розови Чанти с Единорогом за Рожден Ден за момиче?

Красиви Чанти за партита с Единорогом във формата на листа, 12 опаковки, с Жемчужными дръжки и лъкове от бяла лента, Розови Чанти с Единорогом

BGN 6.79

Брой продукти
На склад

? 12 опаковки чанти за партита с единорогом : В комплекта са включени 12 мини-чанти с единорогом, 12 бантиков от копринени панделки, 12 перлено дръжки, 12 велкро ?Размери : Всяка малка хартиена подарък пакет е с размери от 5,2 L x 2,24" W x 4,28"H. (Моля, уверете се, че посоченият вашият размер.) Идеален размер за бонбони, екстри, бисквити, закуски, малки играчки, от малки подаръци и сувенири за детски партита. ? Премиальное качество : Тези чанти е за партита с единорогом са изработени от картон, с тегло 350 г, много по-добре и по-здрава.Можете да ги украсяват с прилагаемыми лъкове от копринени панделки и перла дръжки, които правят пакетчета с деликатеси по-добро.Сладък графики с единорогом ще се превърне в голям хит на партито на вашето дете!. ?Случаи : Тези малки хартиени торби с единорогом подходящи за торбички с лакомства, подарък пакети, чанти за лакомствата, опаковки за шоколадови бонбони, чанти за партита за рожден ден на дете / детски душ/ парти с единорогом/ булчински душ/ сватба / Св. Валентин / Коледа / Великден или на всички специални моменти. ? На УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ : обичайте това, или парите ще се върнат!Ние сме сигурни, че ви харесва, но ако имате някакви проблеми с покупката, моля обърнете се към продавача без колебание.

Други функции

Най-добри сделки