.

.

Ръчна детска клавиатура BTXETUEL с 12 клавиши на клавиатурата, за една ръка, жични клавиатура OSU USB-C, програмируема клавиатура с възможност за гореща замяна.

Ръчна детска клавиатура BTXETUEL с 12 клавиши на клавиатурата, за една ръка, жични клавиатура OSU USB-C, програмируема клавиатура

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Клавиатура】 С 12 Червени стрелки скорост OtuemuСкрита стандартна клавиатура, щепсела и да играе без шофьор. 【Система】 е Съвместим с Windows, Linux, mac os, Android, Raspberry и лесен за използване от всички. 【Функция】 Функция на потребителя клавиатура : клавишите, многоступенчатое управление, Няколко комбинации в една, Копиране и поставяне, изрязване, Правила, Повторение, Изборът на всички, възпроизвеждане, Пауза, силата на звука, смяна на песните, напред, назад, на потребителския скрипт и т. 【Програмиране с помощта на софтуер】 софтуер е предназначен само за системи Windows .Понякога защитната стена на Windows издава предупреждение при неговото стартиране.Не се притеснявайте, софтуерът е много сигурно!
Софтуер обеспечение : https : //dl. 【Програмиране с помощта на уеб сайт】 Уеб сайт се прилага за системите mac OS, Linux, и Windows.Ние ви препоръчваме да се опитате да използвате Chrome и Edge Браузър за достъп до уеб сайта!Уеб сайт: Sayo Device. 【Устройство】 Програмиране ще бъде съхранен в устройството.Не трябва да се настрои отново при смяна на компютъра.
Ако имате някакви проблеми с клавиатура, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да го разбера възможно най-скоро. С 12 червени стрелки скорост Otuemu. Скрита стандартна клавиатура, щепсела и да играе без шофьор. Съвместим с Windows, Linux, mac os, Android, Raspberry и лесен за използване от всички. Функция на потребителя клавиатура : клавишите, многоступенчатое управление, няколко комбинации в една, копиране и поставяне, изрязване, правила, повторение, изборът на всички, възпроизвеждане, пауза, силата на звука, смяна на песните, напред, назад, на потребителския скрипт и т. На всеки бутон може да се конфигурира на друг функционален режим, без да засяга един на друг. Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да се справят с тях.Осъществяване Списък : 1 * 12 ключови клавиатура.

Други функции

Най-добри сделки