.

.

Koreyoshi 2 Опаковки Ултра Мека охлаждаща калъфка от микрофибър Стандартен размер -Гипоаллергенная калъфка за възглавница - Затворен плик - Устойчиви към образуването ?

Koreyoshi 2 Опаковки Ултра Мека охлаждаща калъфка от микрофибър Стандартен размер -Гипоаллергенная калъфка за възглавница - Затворен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

?СБОГОМ, РАЗРОШЕН КОСАТА СУТРИН ?Луксозно меки и стилни калъфки Koreyoshi са изработени от 100% сатен от микрофибър, избран заради неговата тежест и усещане; Калъфки за възглавници Koreyoshi обработени антистатиком, което позволява намаляване на триенето при създаването на красива къдрава коса и намаляване на уязвимостта на косата, а също така предпазва косата от entanglements и помага на косата да запази натурални масла, давайки им здравословен блясъкКалъфка Koreyoshi ще направи така, че вашият ден започва с пробуждане!. ?ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН ПЛИК? Ние знаем колко е неприятно, когато цип калъфки вкопчил за коса или засяда при опит за сключване на възглавницата.Ние ще ви помогнем да преодолеете това с помощта на нашия внимателен дизайн на плик.Тези защитни калъфи за възглавници са изработени с подшиванием, дори ако ги перат много пъти, в shwe калъфки няма да остане пукнатини.Разбира се, той също може надеждно заключване на възглавницата, така че няма нужда да се притеснявате за това, че възглавницата выскользнет при потапяне в съня. ?MATTE УЛЬТРАМЯГКАЯ ДИШАЩА материя ?Предпазни възглавници изключително меки и сресва за допълнителен комфорт.Калъфки за възглавници са изработени от охлаждащата микрофибър, която позволява на спящему се чувстват удобно в леглото, поддържане на прохлада през лятото и топлина през зимата.Сън в нашата хипоалергенни сатенена калъфка, не причинява раздразнения, също така може да помогне на вашата кожа.При по-малко триене, дергающем кожата по време на сън, ще имате по-малко бръчки, по време на сън, което с времето може да доведе до намаляване на броя им. ? По-добър избор от коприна калъфка ? Сатен калъфки Koreyoshi по-мека и по-здрава, отколкото на памучни и копринени калъфки за възглавници!Той е специално създаден, за да бъде лесно и запазва прохладата, оставайки изключително трайни и ще продължи цял живот.Ние гарантираме липсата на избледняване, образуването на бучки или свиване след машинно пране и сушене.Устойчив на износване и разкъсване. ?ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ?Модерна опаковка тип плик, съдържащ комплект от 2 покрива възглавница от микрофибър и сатен (възглавници в комплекта не са включени).Ще Получите този разкошен подарък за себе си и близките си, опитайте го на жилище сега или да вземете със себе си на пътешествие.

Други функции

Най-добри сделки