.

.

Силиконов Държач за четка за зъби KOMOKERU, 6 Многофункционални Стенни Куки В пакет, Поставки за Самозалепващи Куки, Штекерный Държач за Ножче, Декоративни Куки за Обще?

Силиконов Държач за четка за зъби KOMOKERU, 6 Многофункционални Стенни Куки В пакет, Поставки за Самозалепващи Куки, Штекерный

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

【Многофункционална кука】 Тези стенни държачи за четка за зъби са идеални за използване в бани, кухни, всекидневни, офиси и студентски общежитияОтличен за окачване на четка за зъби, бръсначи, дръжки, штекеров, кабели, ключове и много други!Поддържане на реда в дома на безпорядък, и помагайки му да бъдат организирани.Повече място и по-малко главоболия!. 【Пробиване не се изисква】 Кремнеземный лепилен кука за лесно свързване без инструменти и винтове.Силиконов куката от обратната страна заклеен самозалепваща лента.Махнете защитното фолио и нанесете върху чиста и гладка повърхност.Не е нужно да се притеснявате за поцарапании повърхността при оттеглянето.Лесен за употреба. 【Забавен дизайн】 Тази универсална кука е със стилен и иновативен дизайн.Той също така служи като очарователна декорация, когато изпращате го в банята, кухнята и т. Малко по размер и има висока якост на залепване на кука позволява надеждно зажимать предмети, а също и много удобно назначени или да висящи предмети. 【Водоустойчив и защитен от корозия 】 Многофункционална кука е изработен от висококачествен силикон, е водоустойчив.След много тестове тиксо няма да падне дори и при продължителна употреба във влажни условия, като например по време на душ.Освен това, голяма товароносимост позволява задържане на по-тежки предмети с подходящ размер.Вие ще бъдете изненадани!. 【Широка приложимост】 Тези силиконови крепежни невероятно лепкава и са монтирани на повечето гладки повърхности, като плочки, мрамор, бюро, пластмаса, дърво, стъкло, метал, гума и т. (Забележка : само за гладки и плоски повърхности).Многофункционална Кука.Не изисква пробиване и лесен за инсталиране.Водоустойчив и защитен от корозия.Интересен и стилен дизайн. Силиконови стенни куки са изработени от безопасен силикон, устойчив на корозия, водоустойчива и ржавеющего, устойчиви на ежедневно надраскване и лесно се деформира. осигуряват продължителна употреба дори и във влажно състояние, включително душ, баня, кухня, без да се притеснявате, че ще ръжда.Повърхността за нанасяне : Метал, Стъкло, Керамика, Дърво, Мрамор, Хартия, Кожа и др Повърхност без нанасяне на : Прахово стена, Покрасочная стена, Ръждясал метал, Неравна повърхност, грапава повърхност, влажна повърхност и т.

Други функции

Най-добри сделки