.

.

Етикети за Наем FAVOMOTO Етикети На Колела Светоотражающая Лента За Джантата на Мотора Светоотражающая Лента за Велосипеди Светлоотразителни Стикери за Мотори Свето?

Етикети за Наем FAVOMOTO Етикети На Колела Светоотражающая Лента За Джантата на Мотора Светоотражающая Лента за Велосипеди

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Светлоотразителни стикери за велосипеден шлем - можете да ги прикачите към колелата или ободам си или мотоциклетКолоездене, светлоотразителни стикери-може да е на кормилото на мотоциклета, на кормилото на велосипеда и така нататък.Светоотражающая лента за велосипедни колела - това е допълнителна безопасност при шофиране в мъгла, дъжд или през нощта.СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНИ стикери за велосипедни колела-колоездене с дисков спирачка (не е подходяща за V-brake).Колоездене, светлоотразителни стикери - готини стикери, подходящи за украса на собствените си ръце.Велосипедна светоотражающая лента.Пратката включва 1 * Светлоотразителни стикери колелото на велосипеда и безопасното аксесоари за колоездене на етикети на джантата на колелото, Светоотражающая стикер на лента (зелен) Спецификации-Може да е на кормилото на мотоциклета, колоездачната волана и т. Поставят светлоотразителни стикери за велосипеден шлем. - Материал : Светоотражающая лента PVC, светоотражающая лента за велосипедни колела. -светлоотразителни стикери за мотори с дисков спирачка (не са подходящи за V-brake). - Флуоресцентни през нощта, за да се гарантира вашата безопасност, а също и като декоративни светоотражающей лента. - Това е допълнителна безопасност при шофиране в мъгла, дъжд или през нощта и със светлоотразителни стикери за наем. -Температурна устойчивост, UV-покритие и защитни колани за подробности не изчезват. стикер в една хартиена карта, светоотражающая стикер. -Готини стикери, подходящи за украса със собствените си ръце, светлоотразителни стикери за велосипеди колело. - Цвят : Зелени светлоотразителни стикери за велосипеди колело.3 см (Д * Ш * В) велосипедни стикери-рефлектори. - размер на колелата 26 инча, ако кривина колело без значение, предлага обособяването на няколко по-малки парчета светлоотразителни стикери, след това да поставите върху велосипед светоотражающей лента на джантите. - Можете да го прикачите към колелата или ободам си или мотоциклет велосипед светлоотразителни ленти. -Отразяваща материал, специално предназначени за велосипеди. -На едно 26-инчов колело трябва 9 стикери от една страна, на 26-инчов велосипед с две колела, с четирите страни трябва да 36 етикети.Описание на продукта Колоездене, светлоотразителни стикери, флуоресцирующие през нощта, за да се гарантира вашата безопасност, а също така и като украса.

Други функции

Най-добри сделки