.

.

BRCOVAN 2 опаковки, Основа за закрепване на кормилото от алуминиева сплав с топката от TPU 1 за кръг на жлеба на скалата с Диаметър 0,5 0,87 1 1,26, е Съвместимо с елементи за опе?

BRCOVAN 2 опаковки, Основа за закрепване на кормилото от алуминиева сплав с топката от TPU 1 за кръг на жлеба на скалата

BGN 25.80

Брой продукти
На склад

▶ Това е 1-инчов основа за определяне на наредба затягане на кормилото побира кормилото с диаметър 05 инча (12 мм) /0,87 инча (22 mm) / 1 инч (25,4 мм) / 1,26 инча (32 мм). ▶ В комплекта са включени три меки гумени кръгови вложки за да се осигури плътно прилепване и защита на монтажна повърхност.Диаметърът на гума, така вложки : 0,5"(12 мм), 0,87" (22 мм), 1" (25,4 мм).Можете да добавите или премахнете гуменият пръстен в зависимост от диаметъра на кормилото.Ако гуменият пръстен не се добавя, диаметър на отвора в база за определяне на волана е 1,26 инча (32 мм). ▶ Шаровое определяне на волана използва гумена вмъкване и стопорный болт, за да се предотврати отслабването на висока вибрация за закрепване на кормилото на мотоциклета и мотора и огледало за обратно виждане, както и други кръгли направляващи в рамките на посочените размери.Шестограмен ключ е включен, за да улесни вашата инсталация. ▶ Основният корпус е изработен от алуминиева сплав 6061-T6 за дълготрайност и надеждност в най-трудните условия.Неразделна формовъчни машини с ЦПУ, здрава конструкция.Анодированное повърхностно покритие, гладка повърхност, издръжливост.Монолитен форма на топка корона от TPU, нескользящая и износостойкая. ▶ Това е 1-инчов основа за определяне на шарикового на волана, съвместимо с елементи RAM и BRCOVAN за всички кълбовидни скоби с двоен жак с размер B 1 ".Подходящ и за други устройства с 1-инчов повратна отточна на стена. ▶ Комплект от 2. ▶ Това е 1-инчов основа за определяне на наредба затягане на кормилото побира кормилото с диаметър 0.5 инча (12 мм) /0,87 инча (22 mm) / 1 инч (25,4 мм) / 1,26 инча (32 мм). ▶ В комплекта са включени три меки гумени кръгови вложки за да се осигури плътно прилепване и защита на монтажна повърхност.Диаметърът на гума, така вложки : 0,5"(12 мм), 0,87" (22 мм), 1" (25,4 мм).Можете да добавите или премахнете гуменият пръстен в зависимост от диаметъра на кормилото.Ако гуменият пръстен не се добавя, диаметър на отвора в база за определяне на волана е 1,26 инча (32 мм). ▶ Шаровое определяне на волана използва гумена вмъкване и стопорный болт, за да се предотврати отслабването на висока вибрация за закрепване на кормилото на мотоциклета и мотора и огледало за обратно виждане, както и други кръгли направляващи в рамките на посочените размери.

Други функции

Най-добри сделки