.

.

Фризьорски салон Количка Количка За инструменти във Фризьорски Салон богат на функции Часова Фризьорски салон Фризьорски салон Автомобили Количка за Боядисване ?

Фризьорски салон Количка Количка За инструменти във Фризьорски Салон богат на функции Часова Фризьорски салон Фризьорски салон Автомобили

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

● Здрава количка за фризьорски салон : Тази количка за съхранение е направена от висококачествен метал PP +, който предпазва от повреда, корозия и ръжда, и може да ви служи дълго време ● Подвижни Колела на 360° : Преносим скрин оборудван с плавни въртящи се ролки за плавно движение, без шум, лесно можете да се придвижвате в работната зона. ● 5-слойный шкафче с голям капацитет : в горния тава, достатъчно места, а 4 подвижни чекмеджета може да се представи и в двете посоки.Дизайн голям капацитет може да се използва от няколко души, което ви помага да си свършат работата по-ефективно. ● Широко приложение : Количка за тави може да се използва широко в различни случаи, като салони за красота, съблекални, студия, магазини за домашни любимци, стоматологична клиника, медицински семинари и професионални офиси. ● Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ● Здрава количка за фризьорски салон : Тази количка за съхранение е направена от висококачествен метал PP +, който предпазва от повреда, корозия и ръжда, и може да ви служи дълго време. ● Подвижни Колела на 360° : Преносим скрин оборудван с плавни въртящи се ролки за плавно движение, без шум, лесно можете да се придвижвате в работната зона. ● 5-слойный шкафче с голям капацитет : в горния тава, достатъчно места, а 4 подвижни чекмеджета може да се представи и в двете посоки.Дизайн голям капацитет може да се използва от няколко души, което ви помага да си свършат работата по-ефективно. ● Широко приложение : Количка за тави може да се използва широко в различни случаи, като салони за красота, съблекални, студия, магазини за домашни любимци, стоматологична клиника, медицински семинари и професионални офиси. ● Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Количка за съхранение в салона за красота с колела, количка за съхранение на мебели за СПА-кабина, количка за боядисване на мебели за фризьорски салон Ефективно управление и съхранява необходимите инструменти и продукти за боядисване на коса за вашата работа, което прави услугата по-бързо и лесно.

Други функции

Най-добри сделки