.

.

Престилка Водоустойчив Престилки Маслоустойчив Работни Престилки от PVC за Миене на съдове, Градинарство, Лабораторни упражнения, Рязане на месо и грижа за Кучетат?

Престилка Водоустойчив Престилки Маслоустойчив Работни Престилки от PVC за Миене на съдове, Градинарство, Лабораторни упражнения,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

PVC Закопчалката на дантела.Материал : PVC, водоустойчив и маслостойкий. Размер : 110 x 65 см / 43 x 31 инча, удължен престилка за предпазване на дрехите от замърсяване или намокания.Лесен за почистване : просто протирается и ополаскивается, което ви спестява много време и енергия.НЕ е препълнен, НЕ сяда и не добри.когато след измиване.Причина : Пазете дрехите си от калта и намокания при миене, грижи за домашни любимци, селското стопанство, почистване на риба и градинарството, каменна завод за клане, стекольном завода, машиностроителен завод, химически завод и т. съдържание на Пакета : 1 престилка. Закопчалката на дантела.Материал : PVC, водоустойчив и маслостойкий. Размер : 110 x 65 см / 43 x 31 инча, удължен престилка за предпазване на дрехите от замърсяване или намокания.Лесен за почистване : просто протирается и ополаскивается, което ви спестява много време и енергия.НЕ е препълнен, НЕ сяда и не добри.когато след измиване.Причина : Пазете дрехите си от калта и намокания при миене, грижи за домашни любимци, селското стопанство, почистване на риба и градинарството, каменна завод за клане, стекольном завода, машиностроителен завод, химически завод и т. съдържание на Пакета : 1 престилка.

Други функции

Най-добри сделки