.

.

Cabilock Четка За Тяло, Четка За Баня, 6 бр., Задната Дръжка, Дървен Чистач, Чаршафи, Практичен Shower, bathroom, Цветен Модерен Четка за зъби, Четки За Баня, Топки, Четка За Тяло, Ч?

Cabilock Четка За Тяло, Четка За Баня, 6 бр., Задната Дръжка, Дървен Чистач, Чаршафи, Практичен Shower, bathroom, Цветен

BGN 11.33

Брой продукти
На склад

СКРУБЕР ЗА душ - Дългата дръжка е удобна за използванеЧЕТКА ЗА къпане с ДЪЛГА ДРЪЖКА - дизайн на четка за зъби за баня, im ЧЕТКА ЗА ДУШ - Изработена от висококачествени материали, тази четка удобен за употреба, безопасен и полезен за здравето.МРЕЖЕСТ ТОПЧЕТА ЗА ДУШ - Помага за премахване на омертвевшую кожата и стимулира кръвообращението.ЧЕТКА ЗА къпане с ДЪЛГА ДРЪЖКА - дизайн на четка за зъби за баня, im Осъществяване Списък 3 x четка за баня Характеристики - Размер : около 42,5x12x12 виж - Идеалният подарък за вашите приятели и семейства. - Помага за премахване на омертвевшую кожата и стимулира кръвообращението. - Цвят : Синьо, бежово, розово. - Дългата дръжка е удобна за използване. - Изработена от материали, тази четка удобен за употреба, безопасен и полезен за здравето. - Материали : PS, PE. - дизайн на четка за зъби за баня, i. Описание на стоката, Четка за душата Качествена четка за къпане с дълга дръжка за влажен използване в банята или душа.Скрубер за душата за тялото Допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка.Мрежест топката за душата Премахва мъртвите клетки на кожата и увеличава пяната от тялото си.четка за къпане с дълга дръжка Е висококачествена четка за къпане с дълга дръжка.

Други функции

Най-добри сделки