.

.

Калъф за телефон MOESOE Pop Fidget за iPhone 11, Силиконов балон за облекчаване на тревожност и стрес, Играчки за момичета, Момчета, Мъже, Жени, Възрастни, Интересни Подаръци за ?

Калъф за телефон MOESOE Pop Fidget за iPhone 11, Силиконов балон за облекчаване на тревожност и стрес, Играчки за момичета, Момчета, Мъже,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Модел】Този калъф за вашия телефон, Натиснете Fidget Toys е подходящ само за i Phone 11 Забележка : Пеперуда и ананас не може да се върне автоматично, а останалата част ще се върне автоматично. 【МАТЕРИАЛ】Този силиконов калъф за мобилен телефон, произведен от екологично чисти материали и същия тънък и лек, както винаги.Ако той е мръсен, извадете телефона и го изплакнете с вода.Дайте отново да се използва след изсъхване. 【ДИЗАЙН】 Калъф за телефон Fidget toys просто трябва да кликнете върху кръгли мехурчета, те издадут лек звук, след това да ги обърнете и да започнете отначало!Може да се използва повторно безкрайно.Този сладък калъф за мобилен телефон лесно да носите със себе си, което ви позволява да играете игри по всяко време и на всяко място.За да запазите стрес, тревога и скука. 【ПРАКТИЧЕН】Той разполага с функция за защита от пръстови отпечатъци и падения, ефективно амортизируя удар при падане на i Phone.Модерен кактус / rainbow рязко контрастира с цветен дизайн, с гладки ръбове, но той може да привлече вниманието на околните, без значение къде се намирате. 【ИДЕАЛЕН подарък】 Корпуса на мобилен телефон - това е един вид декомпрессионный артефакт.Той се основава на дизайн игри mouse mind chess.Това може да се използва като головоломную битката с приятели.Може да се използва като подарък за рожден ден, празник, Великден, както и подарък за приятели, колеги и децата. 【Модел】Този калъф за вашия телефон, Натиснете Fidget Toys е подходящ само за i Phone 11. Забележка : Пеперуда и ананас не може да се върне автоматично, а останалата част ще се върне автоматично. 【МАТЕРИАЛ】Този силиконов калъф за мобилен телефон, произведен от екологично чисти материали и същия тънък и лек, както винаги.Ако той е мръсен, извадете телефона и го изплакнете с вода.Дайте отново да се използва след изсъхване. 【ДИЗАЙН】 Калъф за телефон Fidget toys просто трябва да кликнете върху кръгли мехурчета, те издадут лек звук, след това да ги обърнете и да започнете отначало!Може да се използва повторно безкрайно.Този сладък калъф за мобилен телефон лесно да носите със себе си, което ви позволява да играете игри по всяко време и на всяко място.За да запазите стрес, тревога и скука. 【ПРАКТИЧЕН】Той разполага с функция за защита от пръстови отпечатъци и падения, ефективно амортизируя удар при падане на i Phone.

Други функции

Най-добри сделки