.

.

GUANGMING - Чанта За съхранение на Триъгълна рамка на велосипеда, 600D Оксфорд Водоустойчив Лека Светоотражающая Чанта Под Горната Тръба, Велосипедна Чанта с Триъгълна Р?

GUANGMING - Чанта За съхранение на Триъгълна рамка на велосипеда, 600D Оксфорд Водоустойчив Лека Светоотражающая Чанта Под Горната Тръба,

BGN 42.75

Брой продукти
На склад

[Превъзходен материал и водоустойчив] Велосипедна седельная чантата е изработена от материал 600 D Oxford, който има висока водонепроницаемостью и защита от надраскванеЦип извършва в непромокаеми дизайн с печата шевове, ефективно предотвратява попадането на дъждовна вода в велосипедную чанта, добре защитава всичките си неща и да ги държи сухи.Полиуретан материал лесно се почиства след тези мръсни пътувания!. [Голяма дупка и тънък дизайн] Голяма дизайн с отворена уста с цип за бърз достъп.Произведен от здрав цип, тънък дизайн свежда до минимум въздушното съпротивление и предпазва от натъртвания по краката по време на езда. [Супер отразяващи дизайн и по-безопасна нощен езда] Светоотражающая лента от двете страни триъгълна чанти може да отразява светлината от всички посоки, благодарение на което рамную торба може лесно да се намери.Добър избор за колоездачи, които обичат нощния пътуване или които трябва да се използват велосипед за пътуване през нощта. [Голям капацитет и най-добрите отделения] Велосипедна чанта за велосипед с отделения за багаж от двете страни.Лявото цип идеални за карти и пари в брой, а дясното голямо отделение може да се използва за съхранение на вещи от първа необходимост и аксесоари за велосипеди.2 многослойни вътрешни джоба си и кука за ключове ще помогнат за организиране на съхранение на неща. [Лесна инсталация] Без инструменти, за бързо и лесно задаване на горната тръба на колелото, оставяйки повече време за път! 3 велкро-капан без драскотини надеждно се фиксират чантата си под рамката.Подходящ за ВСИЧКИ мотори на МТВ и пътни наем!. [Превъзходен материал и водоустойчив] Велосипедна седельная чантата е изработена от материал 600 D Oxford, който има висока водонепроницаемостью и защита от надраскване.Цип извършва в непромокаеми дизайн с печата шевове, ефективно предотвратява попадането на дъждовна вода в велосипедную чанта, добре защитава всичките си неща и да ги държи сухи.Полиуретан материал лесно се почиства след тези мръсни пътувания!. [Голяма дупка и тънък дизайн] Голяма дизайн с отворена уста с цип за бърз достъп.Произведен от здрав цип, тънък дизайн свежда до минимум въздушното съпротивление и предпазва от натъртвания по краката по време на езда. [Супер отразяващи дизайн и по-безопасна нощен езда] Светоотражающая лента от двете страни триъгълна чанти може да отразява светлината от всички посоки, благодарение на което рамную торба може лесно да се намери.Добър избор за колоездачи, които обичат нощния пътуване или които трябва да се използват велосипед за пътуване през нощта. [Голям капацитет и най-добрите отделения] Велосипедна чанта за велосипед с отделения за багаж от двете страни.

Други функции

Най-добри сделки