.

.

GUANGMING - Чанта за каране на седлото, Чанта за каране на седалката под Седалките, Чанта за каране на седлото на открито, Чанта за колоездене седалки със светлоотразите?

GUANGMING - Чанта за каране на седлото, Чанта за каране на седалката под Седалките, Чанта за каране на седлото на открито, Чанта за колоездене

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

? Водоустойчив материал и водоустойчив цип Тази чанта в танкетке велосипеди под седлото изработени от здрав нейлонового материал, устойчив на вода и е устойчив на атмосферни влияния, предпазва вашето облекло от мръсотия и прах, запазва вашите неща сухи и защитени ? Простор и малко тегло, Тази чанта е за ремонт мотор с обем 2 л е предназначен за съхранение на телефони, лостове, гуми, мультиинструмента, комплект за ремонт на дупки, ключове, пари, малки инструменти и др Вътре велосипеди седельной чанти има мрежест джоб за съхранение на събрани на малки предмети, с лесен достъп. ? Светоотражающая ивица и по-безопасно шофиране По стените на своята практика вградени за подобряване на видимостта на шофьорите.През нощта, когато е осветена от фенер, можете да видите ясно, че служи като предупредителен светлоотразителен.което значително подобрява сигурността с кола. ? Лесна инсталация Прикрепете скоба към долната част на каране на седалката и закрепете велосипедную чантата си с помощта на вълшебни колани.Чанта надеждно се закрепва към предната седалка. Бърз монтаж и лесно повдигане, джоб с цип за удобно поставяне и извличане на предмети. ? Изчистен дизайн и добра форма Аеродинамичен дизайн и позиция на инсталацията велосипеди под седалката ефективно помагат да се сведе до минимум въздушното съпротивление и са подходящи за дълъг път с кола. ? Водоустойчив материал и водоустойчив цип Тази чанта в танкетке велосипеди под седлото изработени от здрав нейлонового материал, устойчив на вода и е устойчив на атмосферни влияния, предпазва вашето облекло от мръсотия и прах, запазва вашите неща сухи и защитени. ? Простор и малко тегло, Тази чанта е за ремонт мотор с обем 2 л е предназначен за съхранение на телефони, лостове, гуми, мультиинструмента, комплект за ремонт на дупки, ключове, пари, малки инструменти и др Вътре велосипеди седельной чанти има мрежест джоб за съхранение на събрани на малки предмети, с лесен достъп. ? Светоотражающая ивица и по-безопасно шофиране По стените на своята практика вградени за подобряване на видимостта на шофьорите.През нощта, когато е осветена от фенер, можете да видите ясно, че служи като предупредителен светлоотразителен.което значително подобрява сигурността с кола. ? Лесна инсталация Прикрепете скоба към долната част на каране на седалката и закрепете велосипедную чантата си с помощта на вълшебни колани.Чанта надеждно се закрепва към предната седалка. Бърз монтаж и лесно повдигане, джоб с цип за удобно поставяне и извличане на предмети. ? Изчистен дизайн и добра форма Аеродинамичен дизайн и позиция на инсталацията велосипеди под седалката ефективно помагат да се сведе до минимум въздушното съпротивление и са подходящи за дълъг път с кола.

Други функции

Най-добри сделки