.

.

DOITOOL Кемпинговая Палатка Кемпинговая Палатка Автомобили Палатка 18 Бр Издънка Издънка на Котва Вакуумно Издънка на Котва на автомобилен Сенник за suv Куки Котва с Че?

DOITOOL Кемпинговая Палатка Кемпинговая Палатка Автомобили Палатка 18 Бр Издънка Издънка на Котва Вакуумно Издънка на Котва на автомобилен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

НЕЩАСТНИЦИ са фиксирани - Това е продуктът е произведен от висококачествен материал, безопасно и може да се използва многократноКука за жартиери къмпинг - той има широк спектър на приложение и може да бъде добре използван в нощуване на открито, домашен склад и т. ПРОЗОРЕЦ ЗАСМУКВАНЕ КУКА -лесно протирается и осигурява по-добра адхезия.ЗАКРЕПВАНЕ на КОЛАН на присоске - то не оставя следи и няма да навреди на вашия продукт и стената.ЯКОРНЫЕ КУКИ на ПРИСОСКАХ - Присоску може да се прикрепя към задната и страничната част на автомобила, за да се изгради една палатка.НЕЩАСТНИЦИ са фиксирани - Това е продуктът е произведен от висококачествен материал, безопасно и може да се използва многократно.Кука за жартиери къмпинг - той има широк спектър на приложение и може да бъде добре използван в нощуване на открито, домашен склад и т. ПРОЗОРЕЦ ЗАСМУКВАНЕ КУКА -лесно протирается и осигурява по-добра адхезия.ЗАКРЕПВАНЕ на КОЛАН на присоске - то не оставя следи и няма да навреди на вашия продукт и стената.ЯКОРНЫЕ КУКИ на ПРИСОСКАХ - Присоску може да се прикрепя към задната и страничната част на автомобила, за да се изгради една палатка.Пратката включва 18 х куките на присоске Характеристики - Цвят : черен. - Отлично подходящ за свързване tarps, закрепване на палатки, чадъри, дъска за гребане, кану-каяк, каяк и т. - Материал : ABS. - Това не оставя следи и няма да навреди на вашия продукт и стената. - Присоску могат да бъдат прикрепени към задната част и отстрани на стените на автомобила, за да се изгради една палатка. - чудесен инструмент за създаване на палатки, удобен за използване. - Размер : около 17,00 X8,00 X4,00 см / 6,68 X3,14 X1,57 инча. - Този продукт е произведен от висококачествен материал, безопасно и може да се използва многократно.Описание на продукта лесен и удобен за използване.Просто поставете присоску върху гладка и чиста повърхност, а след това натискам копчето за надеждно фиксиране на присоску.Лесно е разбит лагер и не поцарапает колата.Адсорбция му позволява да е здраво адсорбироваться на всяка гладка повърхност.

Други функции

Най-добри сделки