.

.

Разширено Управление на Пръчка За миене на съдове Лесен За Използване Скрубер За Измиване И Почистване на Притежателя на Инструмента Опаковка Сапун, Четка За Миен?

Разширено Управление на Пръчка За миене на съдове Лесен За Използване Скрубер За Измиване И Почистване на Притежателя на Инструмента

BGN 47.15

Брой продукти
На склад

Може да осигури удобство, което Ви е необходимо да При ежедневно измиванеНе е необходимо да се мие По време на пране. 1x Четка за съдове.Материал : Пластмаса.Моля, почиствайте след употреба. идеален избор за семейния си живот.Цвят : Цвят на изображението, скучна доставка (ние на случаен принцип ще ви изпратим нашия състав, можете да разберете.) Четка за търкане Кухненско сапун комплект за почистване на съдове от неръждаема стомана четка-скраб за Душ Детска гъба за миене на съдове Чистящая паста Готварска четка за миене на съдове Чиста четка за миене на съдове от неръждаема стомана, тигани и за измиване на твърда вода.Може да осигури удобство, което Ви е необходимо да При ежедневно измиване.Не е необходимо да се мие По време на пране. 1x Четка за съдове.Материал : Пластмаса.Моля, почиствайте след употреба. идеален избор за семейния си живот.Цвят : Цвят на изображението, скучна доставка (ние на случаен принцип ще ви изпратим нашия състав, можете да разберете.) Четка за търкане Кухненско сапун комплект за почистване на съдове от неръждаема стомана четка-скраб за Душ Детска гъба за миене на съдове Чистящая паста Готварска четка за миене на съдове Чиста четка за миене на съдове от неръждаема стомана, тигани и за измиване на твърда вода.Разширено управление на Дюза за миене на съдове Простото използване на Скрубер за миене на съдове Държач за инструменти Опаковка сапун, Четка за миене на съдове Дюзи за миене на съдове с ръчно управление може лесно да се измие с едно натискане, и тенджери, чаши, чинии, прибори за хранене, и т. може лесно да се справя.

Други функции

Най-добри сделки