.

.

Ръчна Дюза за душата MANYHORSES с Маркуч за свързване, 5-Инчов Хром Накрайник за душ с Подвижен повърхност, Душ-маркуч PVC ПРЕМИУМ-клас на АВТОБУСА, Регулируема Управляеми?

Ръчна Дюза за душата MANYHORSES с Маркуч за свързване, 5-Инчов Хром Накрайник за душ с Подвижен повърхност, Душ-маркуч PVC ПРЕМИУМ-клас на

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Голяма повърхност за пръскане на валежите】 Душ повърхност с диаметър 5,2 инча може да се използва като горен душ или ръчен накрайник за душ, по-добре да се покрие тялото ви и хидратира всяка клетка на тялото сиСвалящ ръчна дюза за душата са добре закрепени за основата и с по-малка вероятност да падне. 【Подходяща настройка на пръскане】 Режим дъжд режим на промиване и смесен режим 3 Настройки за пръскане.Функции на душата, ополаскивателя, шампоан и бани са изпълнени перфектно, при това ефективно намалява повреда на бутоните, причинени от честото използване на регулировочного механизъм, което увеличава значително срока на експлоатация на ръчен накрайник за душ. 【Внимателно подбрания】 накрайник за душ MANYHORSES с ръчни изработени от трайни инженерни ABS пластмаса и е покрита с гланцово покритие.59-инчов 5-слойный силиконов маркуч за душа не ще се счупи в студен климат.Гумени глави, намаляват натрупването на минерали и поддържа притока на вода към душа. 【Опаковъчна хартия】 Включва ръчен душ, маркуч за душа, държач на накрайник за душ, защитна гумена шайба и тефлонова лента; В дръжката на душата е червен еднопосочен клапан, очертаващ поток, автоматично регулиране при високо налягане на водата, ефективна икономия на вода.Това също така предотвратява обратното засмукване на вода, когато тръбата е под отрицателно налягане. 【Лесна инсталация】 Не е необходимо да причинят водопроводни за инсталиране душ-глави, жак G1/2 ", той е подходящ за всички душ рукояток стандартен размер.След няколко минути вие и вашето семейство можете да се насладят на първокласен спа център за душата на хотела. 【Голяма повърхност за пръскане на валежите】 Душ повърхност с диаметър 5,2 инча може да се използва като горен душ или ръчен накрайник за душ, по-добре да се покрие тялото ви и хидратира всяка клетка на тялото си.Свалящ ръчна дюза за душата са добре закрепени за основата и с по-малка вероятност да падне. 【Подходяща настройка на пръскане】 Режим дъжд режим на промиване и смесен режим 3 Настройки за пръскане.Функции на душата, ополаскивателя, шампоан и бани са изпълнени перфектно, при това ефективно намалява повреда на бутоните, причинени от честото използване на регулировочного механизъм, което увеличава значително срока на експлоатация на ръчен накрайник за душ. 【Внимателно подбрания】 накрайник за душ MANYHORSES с ръчни изработени от трайни инженерни ABS пластмаса и е покрита с гланцово покритие.59-инчов 5-слойный силиконов маркуч за душа не ще се счупи в студен климат.Гумени глави, намаляват натрупването на минерали и поддържа притока на вода към душа. 【Опаковъчна хартия】 Включва ръчен душ, маркуч за душа, държач на накрайник за душ, защитна гумена шайба и тефлонова лента; В дръжката на душата е червен еднопосочен клапан, очертаващ поток, автоматично регулиране при високо налягане на водата, ефективна икономия на вода.

Други функции

Най-добри сделки